Voksen

Livet kommer i mange varianter. Kirka vår er et åpent og hjertevarmt fellesskap der vi møtes i alle våre ulike livssituasjoner. Her kan du være med i både store og mindre felleskap der du sammen med andre kan dele tro og liv, lære om kristen tro, undre deg og stille spørsmål.

Smågrupper

Image

Smågrupper er en viktig del av vår kirke. En slik gruppe kan være et sted for sosialt fellesskap der vi kan bli bedre kjent med Gud, kristen tro og ha livsnære samtaler.  I en gruppe på 4-10 personer tror og erfarer vi  at mennesker kan komme nærmere hverandre enn i en stor forsamling. 

Kjennetegn
Smågruppene kjennetegnes av verdier som trygghet, åpenhet, ærlighet og respekt og er et sted der vi kan komme med livene våre og der vi kan snakke åpent om både tro og hverdagsliv. Vi er skapt til å leve i fellesskap med hverandre og vi trenger hverandre. 

Vår visjon
Vår visjon er nær Jesus, nær hverandre. I et fellesskap har vi en unik mulighet til å hjelpe hverandre med det åndelige livet ved å dele spørsmål om tro og tvil, gjennom studier, bønn og samtaler.  Et smågruppefelleskap kan hjelpe oss med å være nær Jesus og nær hverandre i alle fasetter av livet. 

Vi har i dag 10 smågrupper der er det plass til flere og vi ønsker flere grupper. 

Ønsker du å delta i en smågruppe eller mer informasjon?
Ta kontakt med Harald Dønnestad, mob 920 13 186
eller Ragnhild Nyheim Grønseth, mob. 928 85 721

Alphakurs

Alphakurs er en mulighet for deg til å utforske den kristne tro i et åpent og avslappende miljø. Kurset består av 11 tankevekkende samlinger med lav terskel og en weekendtur. Det er vennlig og det er moro! Bli med oss på å utforske noen av livets viktigste spørsmål. Det blir tatt opp et interessant og spennende innhold på de ulike kveldene. I tillegg er det en helgesamling.

Kurset gjennomføres hver høst fra august til desember.

Bokstavene i alpha har en helt spesiell betydning.

Alle som leter
Alphakurs er for alle som vil vite mer om kristen tro,
eller som leter etter et kristent fellesskap å tilhøre.

Læring og latter
Vi har mye å lære! På Alphakurset går det også an å ha det moro samtidig som man lærer mer om den kristne tro.

Pizza og pasta
Kurskveldene begynner med  en god kveldsmat. Dette er en fin anledning å bli kjent med hverandre og få nye venner.

Hjelpe hverandre
I smågruppene kan vi hjelpe hverandre med å finne svar på vanskelige spørsmål. Samtalen kan gå dypere, og du kan få hjelp til dine spørsmål.

Alt du vil vite
Ingen spørsmål er for store eller små, for vanskelige eller for dumme. På Alpha-kurset vil du bli tatt på alvor med alle dine spørsmål, idéer og tanker.

Ønsker du å delta? 
Ta kontakt med Vidar Bergsland, mob. 415 59 303.

Image

Lunsj og bønn

Image

Lunsj og bønn er en samling i kirkens underetasje på onsdag formiddag der det serveres en enkel lunsj som blir etterfulgt av en bønnesamling. Samlingen er en del av menighetens bønneliv og er en god mulighet for en prat og for å treffe noen i staben. Vi samles som regel mellom 8 og 15 personer. Alle som har anledning, er velkomne til å delta!

Lunsjen starter kl. 11.30 og det serveres som regel brødmat, kaffe, te og juice. Det er frivillig betaling på 20 kr.

Fra kl. 12-12.30 samles vi til bønn for menighetens arbeid, mennesker som er i vanskelige situasjoner og våre syke.

Vi møtes hver onsdag bortsett fra i skolens ferier.

Ønsker du mer informasjon? 
Ta kontakt med Vidar Bergsland, mob. 415 59 303