Sent 2023

Baptister fra hele verden kommer den første uka i juli til Norge og Stavanger for å delta på misjonskonferansen Sent 2023. Konferansen vil være fra onsdag kveld 5. juli til søndag formiddag 9. juli i IMI-kirken. Dette er en unik mulighet også for oss til å bli inspirert, treffe nye venner og ha fellesskap med den store verdensvide baptistfamilien.

Det handler om å engasjere seg i et av de mest utfordrende spørsmålene rundt evangelisering og misjon i dag. Lære om innovative tilnærminger til menighetsplanting rundt om på kloden. Diskutere ansikt til ansikt, med en ny generasjon unge misjonsledere, hvordan du nærmer deg utfordringen med misjon. Del din historie om misjon over en kopp kaffe. Bli med andre klima- og menneskerettighetsforkjempere, og fredsskapere for å utforske hvordan vi kan tjene sammen i et globalt samfunn. Tilbe Gud som sender oss ut. Oppdag rikdommen til en flerkulturell familie som deler kjærligheten til Jesus. Skap varige vennskap som vil oppmuntre deg til å oppfylle Guds planer for resten av livet.

Vi vil dele inspirerende vitnesbyrd om hva Gud allerede gjør gjennom baptistmenigheter og kirkesamfunn for å spre det gode budskap om Jesus Kristus og hvordan det forandrer liv og forvandler samfunn. Vi vil høre fra inspirerte talere, så vel som innsiktsfulle bibelstudie- og seminarledere, som i fellesskap lytter etter Guds stemme når han leder oss i vår misjon for fremtiden. Vi ser spesielt frem til bidraget fra yngre mennesker som gjør eller søker å gjøre en forskjell i verden i dag, da de hjelper oss å utforske sammenhengen vi står i og behovene vi står overfor.

Gjennom inspirerende samlinger, bønnestunder og det å dele måltider sammen, ønsker vi å oppmuntre og støtte hverandre, bygge våre vennskap på tvers av nasjoner, kulturer og språk – og på den måten uttrykke vår solidaritet i Jesus Kristus som forener oss alle sammen.

Det vil også være spesielle programmer for barn og tenåringer under SENT 2023 Mission Summit.

Det er opprettet en egen hjemmeside med informasjon

https://www.ebf.org/sent2023

Du oppfordres derfor til å delta på konferansen 5.-9. juli. Påmeldingen er nå åpnet opp, slik at det bare er å melde seg på, ved å klikke på denne linken

https://app.checkin.no/event/45163/sent-2023-and-bwa-annual-gathering

Inkludert i kongressavgiften på 2.700 kroner er lunsj og middag. Frokosten er med i hotellprisen. Hotell booker du etter at du har meldt på egen link med rabattert pris.

Sent 2023 er et samarbeid mellom Det norske Baptistsamfunn, European Baptist Federation og Baptist World Alliance. I forkant av konferansen er det årsmøter for både Baptist World Alliance og European Baptist Federation.