Rullestolen er kommet til evangelist

John Hakim Gash er en funksjonshemmet evangelist i Bil landsbyen i Sør-Sudan. I fjor gikk den hjemmelagde rullestolen hans i stykker og det så ikke ut som om at han kunne fortsette sin tjeneste.

Skien baptistkirke to ansvar for situasjonen og det ble samlet inn en gave til en ny og mer robust rullestol, som kan tåle påkjenningene av en dårlig infrastruktur i Sør-Sudan. Det ble et fantastisk resultat. En blanding av sykkel og rullestol som John kan bruker når evangeliet skal forkynnes.

Kjøretøyet ble produsert i Kenya, sendt med lastebil til hovedstaden Juba og flydd til Malakal nord i landet, og overbrakt til han når det ble mulig etter at regntiden var over. Ved overrekkelsen ble han så rørt at han ikke klarte å si noe.

Overrekkelse

Når han fikk summet seg hadde han denne hilsenen Gud som ser alt vet at jeg og min familie er overveldet av takknemlighet til Gud og til Guds barn som ga denne sykkelen. Som du kan se, er folk sjokkert og øynene deres kan ikke tro at det er en realitet jeg mottar denne gaven. Dette vil hjelpe meg i min mobilitet. Jeg kan tjene Gud effektivt, fordi fra nå av kommer jeg til å bevege meg i området selv med alle mine begrensninger. Jeg vil gjerne at giverne skal lese Ordsp.19:17 Den som hjelper den fattige, låner til Herren, som vil lønne ham for det han har gjort.

Dersom du ønsker å støtte Skien baptistkirkes arbeid i Sør-Sudan kan du sende din gave på Vipps 10933 merket Sør-Sudan.