Nyttårshilsen fra pastoren

Kjære alle sammen😊
 
Jeg vil ønske dere et godt nyttår og takke for året som gikk. 2023 i den store sammenhengen var et vanskelig år med krig og store utfordringer for mange. Såpass krevende at vi måtte tenke oss om flere ganger før vi endte opp på temaet «Rom for glede» i våre adventsamlinger. Men det er jo julens budskap, at Jesus, vår frelser, kom som lys i mørket!
 
Midt i alt så var det også så mye å glede seg over som menighet i året som gikk. Omkring tretti personer valgte å bli en del av fellesskapet vårt. Ungdommer, voksne, folk med annen kulturell bakgrunn. Må vi alle se til at dem kjenner seg velkomne i menigheten!
 
Og vi kan se tilbake på så mange flotte begivenheter i sammen: leirer, gudstjenester, alle sammen, Soul Church, korhelger, konserter, alle ukentlige samlinger, mye annet og ikke minst menighetsweekenden på Knattholmen. Det har vært en festreise🥰 Takk at du var med på den!
 
For min del ble året avsluttet med nyttårsleir i kirken denne helgen. Omkring førti ungdommer var på hele eller deler av helgen. Fra Sandefjord, Oslo, Bærum, Kragerø, Ålgård, Estland, Latvia og Skien. Og ungdommene selv tok ansvar for alt av program! (så pastoren kunne kose seg som kokk👨‍🍳, i tillegg var det flere voksne som hjalp med matlaging, kakebaking og kjøkkenvakter. Takk til dere!!) Jeg er imponert og skikkelig stolt av de flotte ungdommene våre som tar ansvar, leder samlinger, har aktiviteter, deler tro, holder andakter og vitnesbyrd, viser omsorg og er forbilder for folk rundt seg (blant annet meg). Hurra for dere🎉
 
Nå ligger 2024 foran. Som et hvitt uberørt ark hvor det skal tegnes og males i alt av farger mens historien skrives. Vi møter helt sikkert året på ulik måte. Noen er bekymret, andre lever i spenning og forventning. Da er det godt å vite at vi kan starte året der forrige år endte: hos Jesus, han som er lyset i mørket. Guds ord sier: «For jeg vet hvilke tanker jeg har med dere, sier HERREN, fredstanker og ikke ulykkestanker. Jeg vil gi dere fremtid og håp.»
 
Må Gud velsigne og bevare deg🥰
 
Godt nyttår❤️