By1påmiddag

17. – 29. oktober står menighetene i Skien sammen om By1påmiddag. Målet er å oppmuntre og inspirere til gjestfrihet. Tanken er at om alle byr en på middag så vil snart byen være invitert på middag. Kanskje det er slik at du har gått med tanker om å invitere naboer, venner, kolleger på besøk, men det blir stadig utsatt. Vi håper denne aksjonen kan hjelpe deg i gang. Vi tror gjestfrihet skaper et varmere samfunn!

Det hele starter med kick-off på Blackbird tirsdag 17. oktober kl. 19.30. Det blir innlegg ved Britt Solveig Spilde og det vil være panelsamtale, Hilde Norland Gundersen har musikk og det blir god snacks servert av Blackbird. Drikke kjøper folk i kafeen etter eget ønske.  Deretter er det satt av to uker til selve aksjonen. For å ha en oversikt over hvor mange som er med, så ønskes det at dere registrerer dere i checkin. Link til dette finner dere her:

https://app.checkin.no/event/61142/by1pamiddag-skien

I Skien baptistkirke så avslutter vi det hele med konserten Elvis in the chapel med Morten og Renate Gjerløw Larsen og Trond Gilberg søndag 29. oktober kl.18.00. Mer om dette kan dere lese her:

Elvis in the Chapel

Vi tror at denne kvelden er en kjempefin anledning til å invitere med noen til kirken!