Babysang

Dersom du titter inn i kirkestua på tirsdagene mellom klokka 11:00 og 13:00, så vil du oppdage en liten og nydelig gjeng med mødre og babyer.

Babysang er i gang igjen etter mange års pause og det til stor glede for både ledere og deltakere.

Klokka 11:00 samles barn og mødre på madrassene på gulvet og synger med eller uten musikk fra høytaleren. Noen ganger rister vi på noen rytmeegg, andre ganger danser det ballonger eller såpebobler i lufta. Vi tar på armer og bein til barna, vi danser litt og lytter til fine sanger med rørende tekster.

Barna er mellom 6 uker og 6 måneder gamle og møter lydene og tingene med ulik interesse etter hvor gamle de er. Sangstunden varer inntil 40 minutter og etterpå samles vi til medbrakt lunsj, frukt og kjeks i sofakroken.

Noen av familiene som kommer i kirken denne formiddagen kjenner vi litt fra før, men de fleste er ganske så nye i kirken. Noen kjenner hverandre litt fra før, men det er også lett å bli kjent og praten går lett i sofakroken.

Anne Lene Romsdalen ordner te og annen drikke, frukt og kjeks, mens Birgit Andersen har ansvar for sangstunden. Velkommen til fler dersom noen kjenner noen med barn under 1 år.