W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Menighetsarbeid i Kwee Lay i Myanmar

Hundretusener har flyktet fra alt på grunn av militærjuntaens overgrep. Nå er vi med å bygge menighetsarbeid inne i Karen staten.

Alle flyktningene fra Burma har endret oss som menighet. I samarbeid med Det norske Baptistsamfunn ønsker vi derfor å bidra overfor flyktninger fra Burma, eller Myanmar som landet offisielt kalles. Myanmar Baptist Convention er et av de største baptistsamfunnene i verden med 1 million medlemmer. Imidlertid er situasjonen vanskelig for mange, grunnet det brutale styret til landets militærjunta. Mange har mistet håpet om en framtid i Burma og har flyktet, men det er fortsatt mange kristne og store kirker i fjellprovinsene Chin, Kachin og Karen.

Karenfolket er blant minoritetene som har erfart at militærstyret ikke er på deres side. På grunn av den væpnete konflikten med juntaen i mange år, er mange karenere internt fordrevne i sitt eget hjemland eller i flyktningleire i Thailand. Mange lever i fattigdom, de opplever brudd på menneskerettigheter, diskriminering på grunn av etnisitet og religion. Skien baptistkirke støtter menighetsarbeidet i Kwee Lay i Karen staten blant dem som er igjen i landet.

Kommer du ...

jul
10
søn
18:00 Sommersøndag
Sommersøndag
jul 10 kl. 18:00
Velkommen til sommersøndag i underetasjen. Vi starter med kaffe og kake og etterpå samles vi til vitnesbyrd, sang/musikk og andakt.

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Eldre artikler