W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Menighetsarbeid i Kwee Lay i Myanmar

Hundretusener har flyktet fra alt på grunn av militærjuntaens overgrep. Nå er vi med å bygge menighetsarbeid inne i Karen staten.

Alle flyktningene fra Burma har endret oss som menighet. I samarbeid med Det norske Baptistsamfunn ønsker vi derfor å bidra overfor flyktninger fra Burma, eller Myanmar som landet offisielt kalles.

Myanmar Baptist Convention er et av de største baptistsamfunnene i verden med 1 million medlemmer. Imidlertid er situasjonen vanskelig for mange, grunnet det brutale styret til landets militærjunta. Mange har mistet håpet om en framtid i Burma. De har flyktet fra landet.

Karenfolket er blant minoritetene som har erfart at militærstyret ikke er på deres side. På grunn av den væpnete konflikten med juntaen i mange år, er mange karenere internt fordrevne i sitt eget hjemland eller til flyktningleire i Thailand. Mange lever i fattigdom, de opplever brudd på menneskerettigheter, diskriminering på grunn av etnisitet og religion. Skien baptistkirke støtter menighetsarbeidet i Kwee Lay i Karen staten blant den som er igjen i landet.

Innsamlingsmål og støttebeløp fra Skien baptistkirke i 2020 er 10.000 kr.

Kommer du ...

aug
9
søn
18:00 Sommersøndag
Sommersøndag
aug 9 kl. 18:00
Sommersøndagen blir arrangert i henhold gjeldende smittevernsregler. Samlingen blir i kirkesalen uten bevertning. Trond Hjort er ansvarlig kontaktperson. Mobil 958 35 554.

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Arkivet

Dersom du bruker denne siden, så lagrer vi info om bruken din for å gi deg bedre innhold. mer informasjon

Vi lagrer bruker-informasjon for å kunne gi deg det beste innholdet og sikkerhet. Dersom du fortsetter å bruke sidene uten å godta dette, så er du herved klar over at du kan gå glipp av deler av innhold og funksjoner.

Lukk