W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Evangelisering i Bas Uele i DR Kongo

Når studentene er ferdige på bibelskolen blir de evangelister, som reiser rundt til landsbyene i jungelen og forteller om Jesus.

Prosjektet består i evangelisering og undervisning i den fjerntliggende Bas Uele regionen i nordlige DR Congo. Dette er et fjerntliggende område langt fra hovedstaden Kinshasa. Her hvor jungelen går over til savanne, i det innerste av Afrika, startet Det norske Baptistsamfunn arbeid i 1920. I dag er det en aktiv kirke Communauté Baptiste de Congo Nord (CBCN) med 350 menigheter og 30.000 medlemmer.

Skien baptistkirke støtter opp om pastorer og evangelister som arbeider rundt om i menighetene. I tillegg underviser de menighetsrådene og ungdomslederne i de forskjellige menighetene, samt avholder evangeliseringskampanjer. Den lokale kirken CBCN har fokus på menighetsplanting. I løpet av de siste årene har de plantet menigheter i ulike områder, slik som på veien mot Kisangani. Området som kirkesamfunnet dekker er stort, og nå står ny områder i jungelen for tur til å motta menighetsplantinger.

Samarbeidet skjer via Det norske Baptistsamfunn, og består både kirkebyggende og bistandsfokuserte aktiviteter. Prosjekter som er finansiert via NORAD er Helse, Skole, Kvinners rettigheter og Spare- og lånegrupper. Aktiviteter uten offentlig støtte er Pastorskolen, Evangelisering og kristen fostring, og CBCN’s administrasjon.

Finn Bas Uele i Kongo på kartet

Kommer du ...

jul
10
søn
18:00 Sommersøndag
Sommersøndag
jul 10 kl. 18:00
Velkommen til sommersøndag i underetasjen. Vi starter med kaffe og kake og etterpå samles vi til vitnesbyrd, sang/musikk og andakt.

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Eldre artikler