W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Barn og ungdom

Vi ønsker at alle uansett alder skal få muligheten til å ha en levende tro på Jesus gjennom hele livet. Barn og unge er en verdifull del av kirka vår. Som kirke ønsker vi å skape møteplasser der barn og unge kan bli kjent med Jesus og samtidig ha fellesskap med hverandre. Vi har storfellesskap som kor og gudstjenester og mindre fellesskap som er tilpasset de ulike aldersgruppene.

Tro i hjemmet er viktig for barn og unges trosliv, og som kirke ønsker vi å støtte hjemmene i dette. Vår trosopplæringsplan heter Levende tro og handler om å skape en tro som er en naturlig del av hverdagen og varer hele livet. I tillegg til møteplassene vi har for barn og unge i kirka, ønsker vi å gi familiene inspirasjon og kunnskap om hva som kan hjelpe barn og unge med å utvikle en levende tro.

Kommer du ...

jul
10
søn
18:00 Sommersøndag
Sommersøndag
jul 10 kl. 18:00
Velkommen til sommersøndag i underetasjen. Vi starter med kaffe og kake og etterpå samles vi til vitnesbyrd, sang/musikk og andakt.

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Eldre artikler