W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Voksen

Velkommen til Baptistkirken

Vi er en kirke med åpne dører og lave terskler! Vårt håp er at du kan kjenne deg hjemme her, og at du kan være deg selv – både med dine spørsmål og dine erfaringer,  med din tvil og din tro. Vi ønsker at vår menighet er et møtested der du kan oppleve trygghet og nærhet og få et meningsfylt liv sammen med Jesus Kristus. 

 Vi ønsker å være en romslig kirke – for mennesker i alle aldre, uansett livssituasjon og bakgrunn. Derfor er nettopp du hjertelig velkommen!

 Gudstjenesten

Dette er menighetens hovedsamling, og den finner sted hver søndag – enten på formiddagen eller kvelden (se Kalender for neste møte). Her kan du bl.a. få oppleve forkynnelse, undervisning, dans, drama, vitnesbyrd og sang, – ofte på en litt utradisjonell måte. Du vil også få anledning til å tenne et lys på lysgloben foran i kirken og be en bønn for deg selv eller en du er glad i.

For barna er det søndagsskolen Baluba, eller kirkekino, hvis ikke gudstjenesten er tilrettelagt for hele familien som allesammen-gudstjeneste.

Kirkekaffe

Kirkekaffe er møteplassen etter gudstjeneste der vi samles til kaffe og kake med hyggelig småprat og utveksling.

Tid og sted: Etter gudstjeneste i kirkens underetasje

Sommersøndag

I skolens sommerferie feirer vi gudstjenestene lit mer uformelt og med enkel bespisning (Hvis koroana-reglene tillater det.)

Tid og sted: Søndagene i sommerferie, kl. 18 i kirkens underetasje.

Smågruppene

Er du på jakt etter et lite og trygt fellesskap, er ei husgruppe noe for deg. Dette er et møtested der vi kan komme hverandre nærmere som mennesker, snakke sammen og utveksle erfaringer om livet, troen på Gud og møte kjærlighet og omsorg.

Ønsker du å delta i en smågruppe kan Trond Hjort kontaktes på mobil 95835554.

Husmøte

En gang i måneden er det husmøte hos burmeserne både på Ulefoss, og Bø eller Akkerhaugen. Det er en berikende opplevelse å dele felleskap med menighetens nye medlemmer.

Formiddagscafé

Vi samles til gode samtaler og hyggelig felleskap i kirkens underetasje. De eldre naboer til kirken er spesielt invitert. Vil du vite mer, kontakt Christel Trainer på mobil 41209502 eller epost el-train@online.no.

Tid og sted: Mandagene i kirkens underetasje. Formiddagscafé er utsatt pga. Korona.

Allehånde

Er en gruppe godt voksne damer som samles i kirkens underetasje annen hver tirsdag kl. 19.00. Her er det sang, andakt, samtale og sosialt samvær med god mat. De samler også inn gaver til misjonen og menigheten.  Alle kvinner er hjertelig velkommen.

Allehånde er utsatt pga. Korona.

Bibliotek

Kristelig litteratur kan lånes fritt fra bokhylla i kirkens underetasje. Vi er også takknemlig for bokdonasjoner som utfyller tilbudet i biblioteket hvis du har passende bøker stående hjemme.

Kommer du ...

des
10
tor
17:00 Konfirmanter ut på besøk
Konfirmanter ut på besøk
des 10 kl. 17:00
Konfirmantene og ungdommene drar på besøk til eldre i kirken.
19:00 Digitalt kveldsmøte
Digitalt kveldsmøte
des 10 kl. 19:00
https://us02web.zoom.us/j/5863325694 Møte ID: 586 332 6594 Passord: 1234  

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Eldre artikler