W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Voksen

Velkommen til Baptistkirken

Vi er en kirke med åpne dører og lave terskler! Vårt håp er at du kan kjenne deg hjemme her, og at du kan være deg selv – både med dine spørsmål og dine erfaringer,  med din tvil og din tro. Vi ønsker at vår menighet er et møtested der du kan oppleve trygghet og nærhet og få et meningsfylt liv sammen med Jesus Kristus. 

 Vi ønsker å være en romslig kirke – for mennesker i alle aldre, uansett livssituasjon og bakgrunn. Derfor er nettopp du hjertelig velkommen!

Bibliotek

Kristelig litteratur kan lånes fritt fra bokhylla i kirkens underetasje. Vi er også takknemlig for bokdonasjoner som utfyller tilbudet i biblioteket hvis du har passende bøker stående hjemme.

Husmøte

En gang i måneden er det husmøte hos burmeserne både på Ulefoss, og Bø eller Akkerhaugen. Det er en berikende opplevelse å dele felleskap med menighetens nye medlemmer.

Formiddagscafé

Vi samles til gode samtaler og hyggelig felleskap i kirkens underetasje. De eldre naboer til kirken er spesielt invitert. Vil du vite mer, kontakt Christel Trainer på mobil 41209502 eller epost el-train@online.no.

Tid og sted: Mandagene i kirkens underetasje. 

Allehånde

Er en gruppe godt voksne damer som samles i kirkens underetasje annen hver tirsdag kl. 19.00. Her er det sang, andakt, samtale og sosialt samvær med god mat. De samler også inn gaver til misjonen og menigheten.  Alle kvinner er hjertelig velkommen.

 

 

Kommer du ...

jul
10
søn
18:00 Sommersøndag
Sommersøndag
jul 10 kl. 18:00
Velkommen til sommersøndag i underetasjen. Vi starter med kaffe og kake og etterpå samles vi til vitnesbyrd, sang/musikk og andakt.

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Eldre artikler