W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Misjon

Skolebarn i Karenstaten

Skien baptistmenighet ønsker å ha et sterkt misjonsengasjement i form av livsforvandlende prosjekter, som noen ganger skjer ved praktiske misjonsdugnader. Misjon er en viktig del av et menighetsarbeid og grunnlaget finnes sentralt i bibelen i misjonsbefalingen i Evangeliet etter Matteus 28:19-20 Gå derfor og gjør alle folkeslag til disipler: Døp dem til Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn og lær dem å holde alt det jeg har befalt dere. Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende.

Misjonsarbeidet skal ha en langsiktighet og være gjenkjennbart ut fra verdiene i menigheten. Arbeidet skjer primært innenfor rammen til Det norske Baptistsamfunn, European Baptist Mission, European Baptist Federation og Baptist World Alliance. 

I 2020 er følgende misjonsprosjekter prioritert:
Menighetsplanting med nasjonal medarbeider i nordlige Sierra Leone.
Evangeliseringsarbeid i DR Kongo.
Menighetsarbeid i Kwee Lay i Myanmar.
Menighetsplanting blant syriske flyktninger i Armenia.
Relasjonsbygging i Ogre i Latvia
Menighetsplanting i et land som er lukket for evangeliet.
Omsorg for Beirut i Libanon

 

Kommer du ...

jul
10
søn
18:00 Sommersøndag
Sommersøndag
jul 10 kl. 18:00
Velkommen til sommersøndag i underetasjen. Vi starter med kaffe og kake og etterpå samles vi til vitnesbyrd, sang/musikk og andakt.

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Eldre artikler