W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Baluba

Baluba er søndagsskolen i baptistkirken og alle barn er velkommen. Etter å ha deltatt på gudstjenesten de første 15 minuttene går vi i til søndagsskolen. 5.-7.trinn går direkte til Villaen for sin gruppe, mens barna fra 3 år – 4.klasse har en stund sammen før de deler seg i to grupper. Til slutt samles vi og spiser god mat sammen.


Baluba bruker Sprell Levende fra Norsk søndagsskoleforbund som undervisningsmateriell. Den eldste gruppa har bibeloppgaver, spill og lek og bruker noe av det pedagogiske opplegget som heter Aldri Alene.


Baluba fikk sitt navn i 2005 etter en navnekonkurranse. Ba står for barn. L står for levende, lek og læring. U står for undervisning og underveis og Ba til slutt står for baptist.


Det er flere unge ledere og to voksne ledere på BALUBA i tillegg til hovedansvarlig for Birgit Andersen 959 46 342.


Alle barn fra 3 år – 7.klasse er hjertelig velkommen på BALUBA

Kommer du ...

jul
12
søn
18:00 Sommersøndag
Sommersøndag
jul 12 kl. 18:00
Sommersøndagen blir arrangert i henhold gjeldende smittevernsregler. Samlingen blir i kirkesalen uten bevertning. Trond Hjort er ansvarlig kontaktperson. Mobil 958 35 554.

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Arkivet

Dersom du bruker denne siden, så lagrer vi info om bruken din for å gi deg bedre innhold. mer informasjon

Vi lagrer bruker-informasjon for å kunne gi deg det beste innholdet og sikkerhet. Dersom du fortsetter å bruke sidene uten å godta dette, så er du herved klar over at du kan gå glipp av deler av innhold og funksjoner.

Lukk