W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Kategori | Nyheter

Baltisk på sommersøndagen

Lovsang fra Ogre

Denne uka har 43 medlemmer fra Ogre baptistmenighet i Latvia vært på besøk i Skien. Ogre baptistmenighet er vår vennskapsmenighet og er i byen hvor Tabitasenteret er lokalisert. I løpet av uka har det vært mange opplevelser sammen med folk fra Skien baptistkirke. Utflukter til Gorningen i Siljan, Rjukan, båttur på sjøen og fisking i Luksefjell har styrket fellesskapet.

På Sommersøndag i kirken sang lovsangsgruppa fra Ogre og Pastor Dainis Pandars holdt en inspirerende tale med utgangspunkt i Evangeliet etter Johannes 14:6 Jesus sier: «Jeg er veien, sannheten og livet. Ingen kommer til Far uten ved meg.  I tillegg til besøket fra Latvia var det også en gruppe barn fra Estland som har barneleir i Kilebygda denne uka under ledelse av Tina Klemet. De hadde flere dyktige solister som snag under samlingen.

Kommer du ...

aug
14
søn
18:00 Sommersøndag
Sommersøndag
aug 14 kl. 18:00
Velkommen til sommersøndag i underetasjen. Vi starter med kaffe og kake og etterpå samles vi til vitnesbyrd, sang/musikk og andakt.

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Eldre artikler