W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Kategori | Nyheter

En misjonærsønn forteller

Bokomslag

Arne J. Holte har skrevet om sitt liv i Afrika i boken Oppvekst og tjeneste i Afrika – En misjonærsønn forteller. Som 6 åring fulgte Arne med foreldrene sine til Belgisk Kongo. Etter oppveksten i Afrika blir det studier i Sør-Afrika og Europa, før Arne og kona Else vender tilbake til Afrika.

Boka knyttes opp til Det norske Baptistsamfunns historie i Afrika fra misjonens pionertid og fram til i dag. Samtidig gir den et spennende innblikk i en misjonærfamilies dagligliv og levekårene for landsbybefolkningen.

Inntektene fra boka går til Det protestantiske universitet i Nord Kongo, som ble startet av Communauté Baptiste du Congo Nord (CBCN) i 2015. Opprettelsen av dette universitet er det viktigste samfunnsutviklingen som har skjedd i nyere tid i denne regionen. 

Du kan bestille boka ved å kontakte Arne Johannes Holte.

Kommer du ...

mai
22
søn
11:00 Baluba
Baluba
mai 22 kl. 11:00
Søndagsskole for barn 3 år – til og med 7.trinn. Vi møtes på gudstjensten og går i grupper. Barna i 5.-7.trinn går til egen samling i Villaen. Til slutt samles vi til deilig lunsj eller[...]

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Eldre artikler