W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Kategori | Nyheter

Gudstjenestene i gang igjen

Gunn W Andresen

Gunn Wensaas Andresen kunne ønsker velkommen til gudstjeneste igjen etter uker med nedstegning. Fortsatt er det ulike smittevernsrestriksjoner, men menigheten opplevde det godt å komme sammen igjen.

Harry Trainer

Harry Trainer på gitar og munnspill sammen med Stian Taranger på flygelet, stod for kveldens lovsang på en fin måte. Menighetsledelsen har valgt å vente med fellessang til smittenivået er lavere.

Vidar Bergsland

Omsorgspastor Vidar Bergsland talte over teksten om Offiseren i Kapernaum i Evangeliet etter Matteus 8:5-13 

Da Jesus gikk inn i Kapernaum, kom en offiser til ham og ba om hjelp. «Herre», sa han, «tjenestegutten min ligger lam hjemme og har store smerter.» Jesus sa: «Jeg skal komme og helbrede ham.» Offiseren svarte: «Herre, jeg er ikke verdig til at du kommer inn under mitt tak. Men si bare et ord, så vil tjenestegutten min bli helbredet. For jeg står selv under kommando og har soldater under meg. Sier jeg til én: ‘Gå!’ så går han, og til en annen: ‘Kom!’ så kommer han, og til min tjener: ‘Gjør dette!’ så gjør han det.» Jesus undret seg da han hørte dette, og han sa til dem som fulgte ham: «Sannelig, jeg sier dere: En slik tro har jeg ikke funnet hos noen i Israel. Det sier jeg dere: Mange skal komme fra øst og fra vest og sitte til bords med Abraham og Isak og Jakob i himmelriket. Men rikets barn skal kastes ut i mørket utenfor, der de gråter og skjærer tenner.» Til offiseren sa Jesus: «Gå! Det skal skje, slik du trodde.» Og tjenestegutten ble frisk i samme stund.

Neste søndag 30. januar er det tid for drivkraftgudstjenesten med fokus på hvordan Gud leder menigheten  videre i 2022.

Kommer du ...

mai
22
søn
11:00 Baluba
Baluba
mai 22 kl. 11:00
Søndagsskole for barn 3 år – til og med 7.trinn. Vi møtes på gudstjensten og går i grupper. Barna i 5.-7.trinn går til egen samling i Villaen. Til slutt samles vi til deilig lunsj eller[...]

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Eldre artikler