W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Kategori | Nyheter

Flott bildegave til kirka

Det er ikke hver dag vi får flott kunst i gave til menigheten! Men nylig kunne vi hente ett nydelig bilde av kunstneren Reidar Kolbrek som han ønsket å donere til oss.

Ragnhild og Tor Grønseth, Karin og Åge Skyer tok turen til Kolbreks hjem og arbeidssted i Rauland og fikk med seg det 1.60 m høye bildet. Nå gjenstår å finne en flott og synlig plass til det i kirka!

Kolbrek henter mange av sine motiver fra naturen og  sin kristne tro. Bildene med religiøse motiv er som oftest store ( slik det vi har fått) og de har vært utstilt både her i landet og utenlands. Nrk og Tv2 har også laget fjernsynsprogram om disse.

Kolbrek forteller selv at han i likhet med mange kunstnere har vært  opptatt av Jesu lidelse og at han leste evangeliene og Jesajaboken igjen og igjen i den forbindelse. 
» Etter dager og måneder ble jeg mer og mer klar over at Jesus hadde gjennomgått all denne lidelsen for alle de andre, men også meg. Også jeg er inkludert! Gjennom denne prosessen med fordypning i ordet, ved å høre om Jesus og gjennom billedkunsten, fant jeg min tro».

Vi gleder oss over hans trosreise og over det helt spesielle bildet. Tusen takk for gaven!

 

Kommer du ...

des
1
ons
11:30 Lunsj og bønn
Lunsj og bønn
des 1 kl. 11:30
Vi spiser lunsj sammen fra 11.30-12 og ber sammen etterpå.
des
2
tor
17:00 Konfirmasjon – på besøk
Konfirmasjon – på besøk
des 2 kl. 17:00
Konfirmantene har en liten samling og reiser på besøk til eldre
des
3
fre
18:00 Tweens
Tweens
des 3 kl. 18:00 – 20:00
 
des
8
ons
11:30 Lunsj og bønn
Lunsj og bønn
des 8 kl. 11:30
Vi spiser lunsj sammen fra 11.30-12 og ber sammen etterpå.

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Eldre artikler