W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Kategori | Nyheter

Nytt konfirmantår

Konfirmanter

Nå er vi i gang med et nytt konfirmantår og dette året er det 4 konfirmanter i vår kirke, Marius M. Moen, Andreas Henriksen, Johanne Hauen og Frederik Klein. I tillegg samarbeider vi med andre kirker, blant annet Kragerø som deltar med 2 konfirmanter på de fleste av våre samlinger og turer.

Tenker nytt!
Vi har en ny og spennende organisering rundt konfirmasjonsarbeidet. Tre av fjorårets konfirmanter fortsetter ved å være en del av gruppa. Den viktigste oppgaven deres er å skape et godt miljø rundt årets konfirmanter, ha det bra selv, i tillegg vil de ha noen egne samlinger. Vi har også med flere unge ledere, noe som gir hjelp til voksne ledere i tillegg til ledertrening for ungdommene.

Bli – kjent – helg
Konfirmantene startet konfirmantåret med en bli – kjent- helg på Luksefjellhytta 18. til 19. september. Der hadde vi to samlinger i tillegg til kokkekamp, leker, kortspill, film og snacks. Det var totalt 17 ungdommer og ledere sammen på tur og det virket som at ungdommene koste seg og ble litt kjent.

Hva skjer?
I løpet av konfirmantåret vil vi ha samlinger annen hver torsdag, dra på Trovasslitur med de andre ungdommene som går i kirka, være med på leir på Jønnbu på Lifjell og dra på tur til Latvia. Leiren på Jønnbu har vi sammen med andre baptistkirker på sør- og østlandet og dit drar vi i januar. Denne vil erstatte den tidligere Vegårtun-leiren.

Latviatur for flere
Latvia-turen håper vi virkelig at blir noe av i løpet av konfirmantåret. På denne turen inviteres fjorårets konfirmanter, konfirmanter fra Kragerø og Oslo og unge ledere med.

Bli kjent med Jesus
Vi tror dette året blir en flott opplevelse for ungdommene og vårt ønske er at de først og fremst skal oppleve å bli kjent med Jesus og kjenne at de vil ha Jesus i livet sitt. Så vær gjerne med å be om at de skal bli kjent med hverandre, få opplevelser og erfaringer som peker på Jesus.

Avslutningsgudstjenesten blir andre søndag i mai – altså 8. mai 2022.

Av Birgit Andersen

Kommer du ...

des
1
ons
11:30 Lunsj og bønn
Lunsj og bønn
des 1 kl. 11:30
Vi spiser lunsj sammen fra 11.30-12 og ber sammen etterpå.
des
2
tor
17:00 Konfirmasjon – på besøk
Konfirmasjon – på besøk
des 2 kl. 17:00
Konfirmantene har en liten samling og reiser på besøk til eldre
des
3
fre
18:00 Tweens
Tweens
des 3 kl. 18:00 – 20:00
 
des
8
ons
11:30 Lunsj og bønn
Lunsj og bønn
des 8 kl. 11:30
Vi spiser lunsj sammen fra 11.30-12 og ber sammen etterpå.

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Eldre artikler