W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Kategori | Nyheter

Digitale gudstjenester i mange måneder

Digitale gudstjenster

Lite viste vi i mars 2020 om at i mange måneder skulle det være digitale gudstjenester som ble menighetens møteplass. Noen av smågruppene skulle møtes på Teams og Zoom, og det ble til og med prøvd med digital kirkekafe.

Det ble lagt ned en stor innsats i disse månedene, og menighetens arbeid ble spred rundt til mange hjem. De mest populære samlingene har flere tusen pålogginger.

Nå er tiden kommet for å møtes i kirken igjen. Vi har startet forsiktig opp med Sommersøndag i kirken hver søndag 18:00 til og med 15. august.

22. august starter vi opp med velkomstgudstjeneste for Linda og Agnar Sæli. Agnar starter opp som pastor fra 1. august, og har sin første arbeidsuke på ungdomsleiren på Vegartun.

29. august inviteres det til konfirmasjonsgudstjeneste. Denne samlingen ble utsatt i våres.

Menighetens drøm, håp og ønske er at dere som har lært menigheten å kjenne gjennom de digitale samlingene også har lyst til å komme nå som de fysiske gudstjenestene starter opp. Velkommen skal du være til vårt fellesskap. 

Kommer du ...

aug
1
søn
18:00 Sommersøndag i kirken.
Sommersøndag i kirken.
aug 1 kl. 18:00
Ragnhild Aasheim og Stian Taranger inviterer. Magne Hultgren taler.

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Eldre artikler