W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Kategori | Nyheter

Avhjelper hungersnød

Matvarer til Sør-Sudan

Sør-Sudan er preget av en vanskelig tid med hungersnød, koronavirus og politisk ustabilitet. Skien baptistkirke bidra med hjelp vi vår søsterkirke Faith Evangelical Baptist Church South Sudan i hovedstaden Juba.

Verdens yngste land
Sør-Sudan fikk sin selvstendighet i 2012 fra Sudan. Befolkningen i Sør-Sudan er kristen og de ønsket å løsrive seg fra det muslimske Sudan. Imidlertid har friheten vært fylt av interne konflikter i tillegg til fattigdom. Norge har hatt en meget aktiv rolle for å bidra til stabilitet i Sør-Sudan, men når vi ser på dagens situasjon er det mange hindringer for å lykkes med arbeidet. Det er viktig at arbeidet fortsetter til at nestekjærligheten seirer over ondskapen i regionen.

Lokale kirker
Faith Evangelical Baptist Church South Sudan er ett av 2 baptistsamfunn i landet. Kirken driver ett omfattende humaitært arbeid i hele landet i tillegg til menighetsplanting.

Støtte
Skien baptistkirke hadde en nødhjelpsaksjon i mai og kunne sende over 20.000 kroner. Pengene er bruk som avtalt, og vi har fått tilbakemelding om pengene er brukt som avtalt.

Sårbare barn
25 familier med de mest sårbarne barna har blitt hjulpet. Dette er familier og barn som er flyktninger i eget land, og har forlat det de har i andre deler av landet på grunn av væpnede konflikter, som kan betegnes som en borgerkrig. Hver familie mottok 25 kg maismel, 25 kg linser, 10 kg bønner og 7 liter med kokeolje.

Pastorfamilier får hjelp

10 pastorfamilier
Kirkene i Sør-Sudan ble i våres stengt ned av myndighetene for en periode på flere måneder. Det resulterte i at mange pastorfamilier ikke hadde noe og leve av. Vi hadde derfor prioritert hjelp til pastorfamiliene også med maismel, linser og kokeolje. Pastorene er en oppofrende tjeneste både diakonalt, humaitært og evangelisk.

Takk
Mottakerne av hjelpen og Faith Evangelical Baptist Church South Sudan sender sin dypeste takk til Skien baptistkirke for at menigheten handlet på dette kritiske tidspunktet. Hjelpen som er mottatt betyr en stor forskjell for både pastorene innen kirkesamfunnet og de svært sårbare familiene.

Bidra
Ønsker du å være med å bidra å hjelpe i Sør-Sudan, kan du sende din gave på Vipps 10933 til Skien baptistkirke.

Kommer du ...

okt
17
søn
17:00 Kirkekino
Kirkekino
okt 17 kl. 17:00
Vi viser film i underetasjen for barna under gudstjenesten. Barna får popcorn og drikke.
okt
19
tir
19:00 Allehånde
Allehånde
okt 19 kl. 19:00
Kvinnegruppe med andakt, sang, bevertning, utlodning og sosialt samvær.
okt
20
ons
11:30 Lunsj og bønn
Lunsj og bønn
okt 20 kl. 11:30
Vi spiser lunsj sammen fra 11.30-12 og ber sammen etterpå.
okt
21
tor
18:00 Konfirmasjon
Konfirmasjon
okt 21 kl. 18:00
Konfirmasjons-samling for påmeldte og fjorårskonfirmanter.
okt
22
fre
18:00 Tweens
Tweens
okt 22 kl. 18:00 – 20:00
 
okt
24
søn
17:00 Baluba – søndagsskole
Baluba – søndagsskole
okt 24 kl. 17:00
Baluba er søndagsskole for barn 3-12 år. Vi samles under gudstjenesten til undervisning, lek og aktivitet. 5.-7.trinn samles for seg selv. Vi avslutter med deilig mat. Velkommen!

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Eldre artikler