W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Kategori | Nyheter

Valgmøtet utsettes

Valgmøtet til Skien baptistkirke, som skulle vært avholdt 2. juni,  er utsatt grunnet de lokale covid-19 forskriftene. Nå blir det isteden årsmøte, valgmøte og menighetsmøte onsdag 8. september 18:30.

I praksis vil dette bety at de nåværende medlemmene i utvalgene får forlenget sin funksjonsperiode inntil nytt valg er gjennomført. Utvalgene vil også fortløpende foreta de beslutninger som ellers hadde vært behandlet på menighetsmøtet, dersom det ikke vil vært naturlig å vente til høsten.

Kommer du ...

jun
27
søn
18:00 Sommersøndag i kirken
Sommersøndag i kirken
jun 27 kl. 18:00
Live og Christer Lilienberg inviterer.

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Eldre artikler