W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Kategori | Nyheter

Fra Tistedal til Skien

Linda og Agnar Sæli

Agnar Sæli er ansatt som pastor i Skien baptistkirke. Til sommeren flytter han og familien til Skien og 1. august starter han i sin nye jobb. Vi ønsker familien Sæli hjertelig velkommen!

Agnar og Linda Sæli besøkte Skien og menigheten nå høst. I en godt besøkt Gudstjeneste fikk menigheten høre Sæli tale og vi fikk en anledning til å bli litt mer kjent. Tema i talen var «Kalt av Gud», og vi fikk høre en engasjert og inspirerende tale. « Det er jo ganske ufattelig at himmelens og jordens skaper har en plan akkurat for ditt liv», sa Sæli blant annet og tok utgangspunkt i Bibelens historie om Moses.

Menigheten for alle generasjoner

Agnar Sæli forteller til Veiviser’n at han er opptatt av fler-generasjonsperspektivet i menighetslivet. At det er så tydelig til stede i Skien baptistkirke var en av grunnene til at han takket ja til videre prosess, da henvendelsen kom om han ville vurdere en ansettelse her. – Jeg mener menigheten er på sitt beste når vi samler alle generasjoner, både i Gudstjenesten og i virksomheten ellers, sier han.
Avtalen er nå inngått om ansettelse, og til sommeren går flyttelasset fra Østfold til Telemark.

Linda og Agnar Sæli

Historikk

Sæli har de siste 18 årene vært pastor i baptistmenigheten i Tistedal ved Halden. Han har også jobbet i Risør noen år før den tid. I Tistedal er det blant annet et aktivt og stort barne- og ungdomsarbeid og ekteparet Sæli har deltatt og vært engasjert i mange ungdomsleirer på Vegårshei leirsted. Her har det også blitt knyttet kontakter og bånd til folk fra vår menighet.

Stor ro for avgjørelsen

Vi har trivdes fryktelig godt i Tistedal. De tre barna våre som nå er 19, 21 og 23 år er vokst opp der, og vi har mange gode venner i menighet og lokalmiljø. Så det blir nok tøft å bryte opp, men vi gleder oss over å komme til Skien. Etter at avgjørelsen ble tatt har vi ikke kjent på noe usikkerhet, men en veldig ro for at dette er rett, forteller Linda.

Hun forteller videre at de i tillegg til å ha tre egne barn også er fosterforeldre for en 12 år gammel gutt med spesielle behov. Samarbeid med barnevern og andre rundt han har også fungert bra med tanke på den kommende flyttingen, noe de er svært takknemlige for. Alt i alt er det som om mange puslebiter har falt på plass, så nå er de husjakt som gjelder i tida framover.

Linda og Agnar Sæli

Hjem til Telemark

Agnar forteller at han vokste opp på Neslandsvatn og at han og Linda traff hverandre der. Hun hadde et pappa som var pastor i den lokale pinsemenigheten og de bodde noen år på Neslandsvatn.

Begge har familie og venner i Telemark og sier flyttingen til Skien er som å komme hjem. Agnars mor på Helle er ekstra glad for å få sine, nærmere geografisk.
Naturen i Grenland og i Telemark trekker også. De forteller at de liker å være ute i skog og mark, og sier det er flott med nærhet til distriktets kyst – og fjellområder.

Det ble 18 år i Tistedal og det er nok ikke uten grunn. Jeg er på mange måter en «langtidsarbeider» og liker å jobbe i et lengre tidsperspektiv. Jeg er opptatt av å bygge relasjoner og da trenger vi tid, sier Agnar. Han sier videre at det å bli del av en stab og få kollegaer er noe han virkelig gleder seg til.

Han går inn i staben sammen med våre øvrige ansatte som er Vidar Bergsland, Birgit Andersen, Stian Taranger og Caleb Kasper.

Hilde E. Holm

Kommer du ...

jan
28
tor
18:00 Konfirmasjon
Konfirmasjon
jan 28 kl. 18:00
Undervisning i kristen tro for konfirmanter – ungdommer som går i 9.trinn. Påmelding til Birgit Andersen.

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Eldre artikler