W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Kategori | Nyheter

Sammen som baptister i pinsen

Hjelpe, trøste, stille savn … Bring evangeliet videre!

For 100 år siden stod vår globale baptistfamilie sammen om den første verdensvide gavehjelp til land og folk i kjølvannet av pandemien Spanskesyken. Nå, hundre år senere ber vi dere -søstre og brødre- om igjen å svare på en global utfordring overfor alle dem som rammes av Korona-pandemien.

I pinsehelgen oppfordrer vi deg, din lille gruppe eller menighet om å stå sammen i et verdensomspennende nettverk i  bønn og lovprisning, med en respons som hjelper oss å stå sammen med en global kirke som lider!

 • Sammen i tilbedelse
  Bli med på en virtuell gudstjeneste med lovprisning og bønn fra hele verden, enten fredag ​​29. mai eller lørdag 30. mai,
  For flere detaljer
   
 • Sammen i fokus – på pinsedag
  Husk på den globale kirken som en familie, enten det er en liten gruppe eller menighet, gjennom bønn, gjerne med illustrasjoner, video eller annet for å sette fokus.
  Gratis ressurser tilgjengelig
   
 • Sammen om å gi
  Du kan gi personlig og menigheten kan gi en del av, eller hele kollekten som kommer inn på pinsedag til “BWA Standing Together Global Response Plan.” Som er en verdensomspennende felles baptistinnsats for å hjelpe de mest sårbare rundt om i verden.
  BWA har allerede gitt mer enn 100 ulike tilskudd for å skaffe mat til de som er utsatt for sult, sendt hjelp til krigsherjede områder, til flyktninger og gitt hjelp til hygienesett der det er begrenset helsehjelp. Du kan gi en gave her.


Jeg er klar over at mange kan føle det vanskelig  med «Sammen om å gi«. Men om hver baptist gir et lite beløp, ville det være en utrolig mulighet til å hjelpe dem som lider mest. Gjennom BWAs 100 nødstilskudd  har mennesker fått hjelp i over 60 land, men behovene forblir høye. Noen eksperter tror at Koronapandemien vil føre til at 500 millioner mennesker tar et skritt tilbake mot fattigdom.

En stor global krise krever at en virkelig stor global baptistfamilie reagerer. Der er du og din menighet en sentral del. Når vi føler at vi ikke kan endre omstendighetene, la oss osm er emd i Gudsriket ta en tak! Last ned ressursen  «Standing Together at Pentecost» eller besøk BaptistWorld.org/pentecost for ytterligere detaljer.

Denne pinsen, håper jeg du vil svare på oppfordringen om å stå sammen som en global familie forent i Den Hellige Ånd?
Vil du bli med i denne pinsebevegelsen i bønn, tilbedelse og raushet for å nå nasjonene?

Vi vil stå sammen med deg som en global kirke i Guds globale misjon,

Pastor Elijah M. Brown, PhD
Generalsekretær

Kommer du ...

aug
9
søn
18:00 Sommersøndag
Sommersøndag
aug 9 kl. 18:00
Sommersøndagen blir arrangert i henhold gjeldende smittevernsregler. Samlingen blir i kirkesalen uten bevertning. Trond Hjort er ansvarlig kontaktperson. Mobil 958 35 554.

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Arkivet

Dersom du bruker denne siden, så lagrer vi info om bruken din for å gi deg bedre innhold. mer informasjon

Vi lagrer bruker-informasjon for å kunne gi deg det beste innholdet og sikkerhet. Dersom du fortsetter å bruke sidene uten å godta dette, så er du herved klar over at du kan gå glipp av deler av innhold og funksjoner.

Lukk