W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Kategori | Nyheter

Ung Baptist avlyser sommerleirene

«Det er med tungt hjerte vi har valgt å avlyse Ung baptist sine leirer på Vegårshei denne sommeren», sier daglig leder Kjell Einar Granholt. «Jeg hadde mine første møter med Jesus på BU-leiren, gjennom god undervisning, samtale og lovsang.  Jeg tror at leir er et pusterom i en ellers hektisk hverdag, der man virkelig kan sette søkelys på hva man tror og hvem man er i lys av Jesus. Kombinasjonen av fellesskap, aktiviterer og sommer er uslåelig og sommerens høydepunkt for mange. Derfor har vi har ventet lenge med å faktisk avlyse i håp om at situasjonen skulle endre seg, men sånn situasjonen er i dag må vi sette sikkerheten først.»

Tidligere har Ung baptist sammen med de ansvarlige distriktene avlyst Jubaleir på Kornsjø og Juniorleiren på Rivermont. «Vi jobber med en alternativ løsning for disse to leirene hvis det er interesse for det. En mulighet er en kombinasjon av digitalt og lokalt hvor vi ikke har overnatting. Akkurat hvordan det vil se ut vil vi komme tilbake til når vi vet mer om situasjonen. Jeg håper virkelig vi skal kunne få til noe nå som deler av samfunnet åpner igjen.»

Siri D. Fjeldberg

Kommer du ...

jun
7
søn
11:00 Digital gudstjeneste
Digital gudstjeneste
jun 7 kl. 11:00 – 12:00
Vidar Bergsland taler.
jun
10
ons
11:30 Lunsj og bønn
Lunsj og bønn
jun 10 kl. 11:30
Vi spiser lunsj sammen kl. 11.30 og samles til bønn kl.12.00 i underetasjen i kirken
jun
14
søn
11:00 Alle Sammen sommerrebus
Alle Sammen sommerrebus
jun 14 kl. 11:00
Dette er et rebusløp rundt kirken og villaen. Vi har ulike stasjoner og oppgaver der vi er sammen i små grupper og får oppleve lek, aktivitet og en «samling».

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Arkivet

Dersom du bruker denne siden, så lagrer vi info om bruken din for å gi deg bedre innhold. mer informasjon

Vi lagrer bruker-informasjon for å kunne gi deg det beste innholdet og sikkerhet. Dersom du fortsetter å bruke sidene uten å godta dette, så er du herved klar over at du kan gå glipp av deler av innhold og funksjoner.

Lukk