W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Kategori | Nyheter

Nyheter fra pastoren

Vi erfarer at mange er flinke til å holde kontakten med hverandre selv om vi har små og ingen muligheter til å møtes fysisk.  Kjærlighet og kreativitet hører sammen og vi forstår at mange medlemmer føler seg ivaretatt ved at noen ringer eller de møtes på digitale medier.

Vær ikke redd for å kontakte oss ansatte eller menighetens ledelse. Vi er stort sett tilgjengelige når det skulle være på telefon og epost og noen på Facebook.

Vår målsetting er å lage en liten hilsen fra menigheten på You tube til kommende søndag. Dette vil du få ytterligere informasjon om når de «Bn er klar. Men i den forbindelsen kan du sende inn forbønnsønsker til

Bønne krukka vår. Det gjør du på SMS til min tlf.  415 59 303.

Menighetens økonomi :

Vi er så takknemlige for alle dere som er faste givere og sikrer det stadige tilsig av midler til menighetens arbeid.  Det er  ingen økonomisk krise men det hadde likevel vært flott om de av dere som vanligvis gir via Vips når dere er på gudstjenester husker menigheten også i disse tider.  Vi har en del inntektstap på  kurs ol. Foreløpig er ingen av oss ansatte permittert, og vi delvis omdisponeres til andre oppgaver i kirken.

Noe å gjøre, – en god idee!

Vi oppfordres til å gå tur.   Menigheten oppfordrer deg til å ta et tak i kirken. Vi har utearbeider som hadde vært helt supert å få gjort nå.  Ta med deg rake, sopekost, kaffe og niste og ta en formiddag eller når det skulle være i kirka og kost parkeringsområdene for sand og  rak sammen løv og rask under de store bøketrærne. Sette sekkene ved garasjen og jeg kjører dem vekk etterhvert.  Vi har også andre oppgaver det er fint å få gjort nå så når alt vender tilbake til normalen er det allerede utført. Vi har male arbeider innendørs som kan gjøres ol.  Informer meg på SMS og ring om det er spørsmål.

!00 årsmarkreing KONGO

Det er nedsatt en komitee og vi kommer tilbake med dato i midten av september.

Konfirmasjon gudstjeneste er flyttet til 30 august.

Menighetsweekend  på Nordsjø  fastholdes til 4-6 september.

Guds fred !

Med hilsen

Vidar prest

Kommer du ...

apr
5
søn
11:00 Digital gudstjeneste
Digital gudstjeneste
apr 5 kl. 11:00
Vidar Bergsland taler. https://www.youtube.com/channel/UCcc04xCjyNt5nQJoFp_MqXw

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Arkivet