W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Kategori | Nyheter

Jonas ble barnevelsignet

Jonas på nesten seks måneder ble barnevelsignet under søndagens gudstjeneste. Stolte foreldre var med han i denne høytidsstunden innfor Gud.

Noen av deltakerne fra menighetsturen til Israel delte også sine minner og erfaringer. De fortalte om gode opplevelser langs Genesaretsjøen, og utfordrende møter med kristne på Vestbredden. Det var blitt mange sterke personlige erfaringer i livet som kristne.

I søndagens tale tok pastor Vidar Bergsland menigheten med på Paulus sin reise mot Roma, som blir beskrevet i apostlenes gjerninger. Da alt annet gikk feil holdt ankeret på skipet, slik er det i livet også. I brevet til hebreerne 13:8 leser vi at Jesus Kristus er i går og i dag den samme, ja til evig tid.

Kommer du ...

jun
7
søn
11:00 Digital gudstjeneste
Digital gudstjeneste
jun 7 kl. 11:00 – 12:00
Vidar Bergsland taler.
jun
10
ons
11:30 Lunsj og bønn
Lunsj og bønn
jun 10 kl. 11:30
Vi spiser lunsj sammen kl. 11.30 og samles til bønn kl.12.00 i underetasjen i kirken
jun
14
søn
11:00 Alle Sammen sommerrebus
Alle Sammen sommerrebus
jun 14 kl. 11:00
Dette er et rebusløp rundt kirken og villaen. Vi har ulike stasjoner og oppgaver der vi er sammen i små grupper og får oppleve lek, aktivitet og en «samling».

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Arkivet

Dersom du bruker denne siden, så lagrer vi info om bruken din for å gi deg bedre innhold. mer informasjon

Vi lagrer bruker-informasjon for å kunne gi deg det beste innholdet og sikkerhet. Dersom du fortsetter å bruke sidene uten å godta dette, så er du herved klar over at du kan gå glipp av deler av innhold og funksjoner.

Lukk