W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Kategori | Nyheter

Taler på verdenskongressen

Gabriel Stephen er en av hovedtalerne på Together 2020 -Verdenskongressen i Rio De Janeiro. Det er mange tiår siden en av våre pastorer fikk en slik mulighet, og Gabriel gleder seg til å forkynne for den verdensvide baptist-familien.

Bapptistenes Verdensallianse (BWA) inviterer hvert femte år til kongress. Denne gangen under tittelen Together 2020, og for første gang er ungdomskongressen inkludert i den vanlige kongressen. Forrige gang det var kongress i Rio i 1960 deltok både Billy Graham og Martin Luther King. 200.000 tilhørere fylte Maracana fotballstadion. Denne gangen benyttes ett av anleggene fra OL i 2016.

Det planlegges en gruppereise til kongressen i Brasil neste sommer. Deltakerne kan velge mellom to ulike turer. En ukes tur til Rio med kongress og opplevelse av byen. En to ukers tur som i tillegg til Rio tar deltakerne til Iguazu fossefallene på grensa til Argentina og den gamle kolonibyen Salvador som ligger et stykke oppover langs kysten. Kontakt Jan Sæthre for informasjon, så du ikke går glipp av turen, på jsaethre@online.no eller mobil 901 76 760.

Kommer du ...

jul
12
søn
18:00 Sommersøndag
Sommersøndag
jul 12 kl. 18:00
Sommersøndagen blir arrangert i henhold gjeldende smittevernsregler. Samlingen blir i kirkesalen uten bevertning. Trond Hjort er ansvarlig kontaktperson. Mobil 958 35 554.

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Arkivet

Dersom du bruker denne siden, så lagrer vi info om bruken din for å gi deg bedre innhold. mer informasjon

Vi lagrer bruker-informasjon for å kunne gi deg det beste innholdet og sikkerhet. Dersom du fortsetter å bruke sidene uten å godta dette, så er du herved klar over at du kan gå glipp av deler av innhold og funksjoner.

Lukk