W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Kategori | Nyheter

Jan Sæthre valgt til menighetsleder

Jan Sæthre ble valgt til ny menighetsleder på valgmøtet 4. juni. Harald Dønnestad har vært menighetsleder de siste 8 årene, og takket nei til gjenvalg. I strategiutvalget ble Harald Edvardsen valgt inn, i tillegg til Thorbjørn Andersen som ikke var på valg.

Christel Trainer blir ny leder av tjenesteutvalget. Inger Marie Abelvik og Trong Hjort var ikke på valg dette året.

Solfrid Bergsland fortsetter som leder av økonomiutvalget. Hun har med seg Reidun Johannessen og Christer Lilienberg.

Jarle Stensbøl fortsetter også som leder av eiendomsutvalget. Nytt medlem ble Trond Andresen i tillegg til Tormod Bergsland.

Ingrid Eikland tar over som leder i familieutvalget. Margaret Eikstad og Magnus TarAngen blir med henne i dette utvalget.

Det ble gjenvalg på kasserer Reidun Johannessen, sekretærer Odd Kløverød og Mette Aasland (var ikke på valg) og revisorer Jarle Øygarden og Eli Bakkevold.

Valgkomiteen består av Ingrid Eikland (leder), Per Christian Holm og Anne Marie S. Dønnestad.

Valgene gjelder fra 1. august 2019.

Kommer du ...

jul
5
søn
18:00 Sommersøndag
Sommersøndag
jul 5 kl. 18:00
Sommersøndagen blir arrangert i henhold gjeldende smittevernsregler. Samlingen blir i kirkesalen uten bevertning. Trond Hjort er ansvarlig kontaktperson. Mobil 958 35 554.

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Arkivet

Dersom du bruker denne siden, så lagrer vi info om bruken din for å gi deg bedre innhold. mer informasjon

Vi lagrer bruker-informasjon for å kunne gi deg det beste innholdet og sikkerhet. Dersom du fortsetter å bruke sidene uten å godta dette, så er du herved klar over at du kan gå glipp av deler av innhold og funksjoner.

Lukk