W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Kategori | Nyheter

Gjør en forskjell i DR Kongo

Gutt i Kongo

På gudstjenesten sist søndag fortalte Harald Edvardsen fra besøket han og Arnhild nylig hadde til DR Kongo. De har tidligere vært misjonærer langt nord i Den Demokratiske Republikken Kongo i Bas-Uele provinsen. Dette er et fjerntliggende område langt fra hovedstaden Kinshasa. Her hvor jungelen går over til savanne, i det innerste av Afrika, startet Det norske Baptistsamfunn arbeid i 1920. I dag er det en aktiv kirke Communauté Baptiste de Congo Nord (CBCN) med 350 menigheter og 30.000 medlemmer.

Skien baptistmenighet støtter opp om pastorer og evangelister som arbeider rundt om i menighetene. I tillegg underviser de menighetsrådene og ungdomslederne i de forskjellige menighetene, samt avholder evangeliseringskampanjer. Den lokale kirken CBCN har fokus på menighetsplanting. I løpet av de siste årene har de plantet menigheter i ulike områder, slik som på veien mot Kisangani. Området som kirkesamfunnet dekker er stort, og nå står ny områder i jungelen for tur til å motta menighetsplantinger.

Harald og Arnhild Edvardsen i Kongo

Arnhild Edvardsen møtte Lakia Salingi Jean som er evangelist og leder for hovedmenighetene i Buta. Lakia Salingi Jean forteller Vi takker Gud for at han har gitt oss mulighet for oss til å sende dere en liten rapport og hilsen fra evangelistene i CBCN. Her har vi bibelskole som gjøres i moduler, utdannelsen er på 2 år. Lærerne er våre pastorer i fra CBCN. Mange av våre evangelister har fullført utdannelsen og leder menigheter, hvor de også har andre oppgaver. Våre evangelister som sokner til Buta, har sin egen konto som hjelper dem når di er syke eller får andre problemer

Samarbeidet med Det norske Baptistsamfunn består både kirkebyggende og bistandsfokuserte aktiviteter. Prosjekter som er finansiert via NORAD er Helse, Skole, Kvinners rettigheter, Spare- og lånegrupper og Etablering av et universitet i provinshovedstaden Buta. Aktiviteter uten offentlig støtte er Pastorskolen, Evangelisering og Kristen fostring, og CBCN’s administrasjon.

Vi ønsker å ha en innsamling til arbeidet i DR Kongo. Skien baptistkirke bidrar med 30.000 kroner i år, og du inviteres til å være med å gi en gave, som er med på å gjøre en forskjell. Din gave kan overføres til bankkontoen til Skien baptistkirke 2680.34.04266 eller alternativt Vipps 10933. Merk gjerne gaven med DR Kongo.

Takk for at du vil være med å gjøre en forskjell

Misjonsgruppa i Skien baptistkirke

Kommer du ...

des
12
tor
16:00 Juleverksted med grøt for alle
Juleverksted med grøt for alle
des 12 kl. 16:00
Vi avslutter semesteret med julegrøt, juleverksted, korøvelse, mm.
des
13
fre
18:00 Juletweens
Juletweens
des 13 kl. 18:00
Fredagsklubb for barn 5.-7.trinn med lek, konkurranser, andakt og mat.
des
15
søn
17:00 Sammen i Advent
Sammen i Advent
des 15 kl. 17:00
Adventsgudstjeneste for alle aldre

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Arkivet