W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Kategori | Nyheter

Tro uttrykkes i dåp

Smågruppa til Anne og Gunn hadde ansvaret for denne gudstjenesten. Det ble gitt et kjempefint uttrykk om hva smågruppa betyr for dem, og alle og enhver ble invitert til en smågruppe.

Htata tror på Jesus og blir døpt pastor Vidar Bergsland.

Både Htata og May Day hadde tenkt på å bli døpt siden konfirmasjonstiden.

Søndagsskolen Baluba hadde lagt opp til en skikkelig påskevandring under ledelse av barnepastor Birgit Andersen.

Pastor Vidar Bergsland hadde hentet sitt tema fra når Jesus gikk på vannet i fra evangeliet etter Markus 6:45-52 Straks etter fikk han disiplene til å gå i båten og dra i forveien over til den andre siden, mot Betsaida, mens han selv sendte folket av sted. Da han hadde tatt farvel, gikk han opp i fjellet for å be. Da kvelden kom, var båten midt ute på sjøen, og Jesus var alene på land. Han så at de slet hardt med å ro, for de hadde motvind. I den fjerde nattevakt kom han til dem, gående på sjøen. Han ville gå forbi dem,  men da de fikk se ham der han gikk på vannet, trodde de det var et gjenferd, og skrek høyt, for alle sammen så ham, og de ble skrekkslagne. Men i det samme talte Jesus til dem og sa: «Vær ved godt mot! Det er jeg, vær ikke redde!» Så steg han opp i båten til dem, og vinden stilnet. Men de var helt ute av seg av forundring, 5for de hadde ikke fått forstand av det som var skjedd med brødene; hjertene deres var harde.

Kommer du ...

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Arkivet