W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Kategori | Nyheter

Flytter til Spania

Rakel Johansen

Under søndagens gudstjeneste fortalte Rakel Johansen om situasjonen i sin familie.  De har solgt huset og er klare til å flytte til Spania om tre uker. Bakgrunnen er at begge sønnene er syke. Ved å flytte håper hun og ektemannen Karl Fredrik at sønnene kan bli friske, gjennom en behandling som blant annet innebærer en intensiv antibiotika kur i et halv år på et lokalt sykehus og et bedre klima. Først skal imidlertid mor, far og sønnene ha en krevende flytur til det nye hjemlandet.

Rakel fortalte at hun ikke er en person som ikke gir opp. Nå legger vi framtiden i Jesu sine hender, sier Rakel, samtidig som hun setter lit til den medisinske behandlingen sønnene skal ha.

Etter at Rakel hadde delt sin situasjon samlet menigheten seg i en forbønnstund for henne og familien, med en bønn om at guttene skal bli friske. Alle oppfordres til å omslutte familien i bønn i dagene, ukene og månedene som kommer.

 

Kommer du ...

aug
25
søn
17:00 Baluba-oppstartsfest
Baluba-oppstartsfest
aug 25 kl. 17:00
Baluba er søndagsskole for barn 3 år – 7.klasse. Vi møtes på gudstjenesten og deretter deler vi oss i grupper etter alder og har undervisning, lek og aktivitet. Denne søndagen er alle barna samlet til[...]
17:00 Kick Off gudstjeneste
Kick Off gudstjeneste
aug 25 kl. 17:00
Pastor Vidar Bergsland taler. Tom Runar Bergane synger.

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Arkivet