W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Kategori | Nyheter

Gudstjeneste i høstferien

Christer Lilienberg

Christer Lilienberg ønsket velkommen til gudstjeneste den første søndagen i høstferien. Han fortalte om hvor gått det er å komme hjem og siterte sangen Som når et barn kommer hjem om kvelden, Og møtes av en vennlig far, Slik var det for meg å komme til Gud. Jeg kjente at her hørte jeg hjemme. Det var en plass i Guds store rom En plass som ventet her på meg Og jeg kjente at her er jeg hjemme, Jeg får være et barn i Guds hjem.

Lovsang i høstferien

Simen Andersen og Louise Andersen hadde tatt turen hjem til Skien sammen med Ada Vaagsnes, og inspirerte med fin lovsang.

Trond Hjort i Nepal

Trond Hjort delte inntrykk fra en misjonsreise til Nepal, som han og kona Bjørg nylig hadde gjennomført. Det er slutt på religionsfrihet i Nepal, men menighetsarbeidet vokser til tross for restriksjonene.

Under søndagens tale tok pastor Vidar Bergsland utgangspunkt i Paulus’ brev til Kolosserne 3:1-17 Er dere da reist opp med Kristus, så søk det som er der oppe, hvor Kristus sitter ved Guds høyre hånd.  La sinnet være vendt mot det som er der oppe, ikke mot det som er på jorden. Dere er jo døde, og deres liv er skjult med Kristus i Gud. Men når Kristus, deres liv, åpenbarer seg, da skal også dere bli åpenbart i herlighet sammen med ham.
   
  La da det jordiske i dere dø: hor, urenhet, lidenskap og ondt begjær, og grådighet, som ikke er annet enn avgudsdyrkelse.  Alt dette gjør at Guds vrede rammer de ulydige. Blant dem var også dere den gang dere levde slik. Men legg nå av alt dette: sinne, hissighet, ondskap, spott og rått snakk. Og lyv ikke for hverandre! For dere har kledd av dere det gamle mennesket og dets gjerninger og iført dere det nye, det som blir fornyet etter sin skapers bilde og lærer ham å kjenne. Her er ikke greker eller jøde, omskåret eller uomskåret, barbar, skyter, slave eller fri. Nei, Kristus er alt og i alle.
   
Dere er Guds utvalgte, helliget og elsket av ham. Kle dere derfor i inderlig medfølelse og vær gode, milde, ydmyke og tålmodige, så dere bærer over med hverandre og tilgir hverandre hvis den ene har noe å bebreide den andre. Som Herren har tilgitt dere, skal dere tilgi hverandre. Og over alt dette: Kle dere i kjærlighet, som er båndet som binder sammen og gjør fullkommen. La Kristi fred råde i hjertet, for til det ble dere kalt da dere ble én kropp. Og vær takknemlige! La Kristi ord få rikelig rom hos dere! Undervis og rettled hverandre med all visdom, syng salmer, viser og åndelige sanger til Gud av et takknemlig hjerte. Og la alt dere sier og gjør, skje i Herren Jesu navn, med takk til Gud, vår Far, ved ham.
 

Kommer du ...

sep
19
tor
16:30 Konfirmasjon
Konfirmasjon
sep 19 kl. 16:30
Konfirmasjonsundervising med middag
sep
20
fre
18:00 Tweens
Tweens
sep 20 kl. 18:00
Fredagsklubb for barn 5.-7.trinn med lek, konkurranser, andakt og mat.
sep
22
søn
11:00 Baluba
Baluba
sep 22 kl. 11:00
Baluba er søndagsskole for barn 3 år – 7.klasse. Vi møtes på gudstjenesten og deretter deler vi oss i grupper etter alder og har undervisning, lek og aktivitet.
11:00 Gudstjeneste
Gudstjeneste
sep 22 kl. 11:00
Taler: Christel Trainer
sep
26
tor
16:00 Supertorsdag
Supertorsdag
sep 26 kl. 16:00
Supertorsdag. Mulighet for å gjøre lekser i Villaen fra kl.14.30. Torsdagsmiddagen er kl. 16-17 (påmelding) og kafé er åpen fra kl.17-19.30. Korene øver og det er aktivitetsgrupper.
16:50 Logos
Logos
sep 26 kl. 16:50
Barnekor for 1.-4.klasse med sang, spill, lek, snacks og utlodning.
18:10 Skien Soul Children
Skien Soul Children
sep 26 kl. 18:10
Korøvelse for barn og ungdom 5.-10-klasse (kl. 18.10-19.50)

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Arkivet