W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Kategori | Arkiv, Nyheter

Søk freden og bevar den

Bjørn Olav Hansen

Bjørn Olav Hansen er gjest i Skien baptistmenighet denne helgen. Lørdag var det et seminar med tittelen Søk freden og bevar den. Det var plass til både undervisning , lovsang og forbønn.

Bønn er en vennskapsrelasjon med en som vi veit elsker oss, var erfaringen Bjørn Olav Hansen startet med. Han fokuserte på at livet er i to faser. En oppvarmingsfase til du er omkring 50 år, og en andre fase hvor vi ikke er så skråsikre i livet lenger, men det er i denne fasen vi får en erfaringsbasert tro. Da er vi tryggere. Livet kan sammenlignes med en løk, hvor stadig nye ting dukker opp som vi skal forholde oss til. Disse erfaringene gir oss en dypere fred og det overfladiske betyr ikke noe. Det er viktig at ting modnes fram og ikke går for fort. Det åndelige livet er som et maratonløp, og underveis kan vi legge fra oss noe som vi ikke trenger lenger. I gjennom alt kan vi gjøre erfaringen om at jeg og vi er elsket av Gud i modningens reise.

Kommer du ...

apr
5
søn
11:00 Digital gudstjeneste
Digital gudstjeneste
apr 5 kl. 11:00
Vidar Bergsland taler. https://www.youtube.com/channel/UCcc04xCjyNt5nQJoFp_MqXw

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Arkivet