W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Kategori | Nyheter

Con Calore på besøk

Con Calore

Con Calore fra Bærum baptistmenighet var på besøk på søndagens gudstjeneste og bidrog med fin sang. Koret blir ledet av Arnvid Moholt, som i en periode på slutten av 1980-tallet ledet ungdomskoret Con Amore i Skien baptistmenighet.

Kent Westergren

Pastor Kent Westergren i Bærum Baptist menighet talte inspirert ut fra Evangeliet etter Johannes 7:14-17 Det var alt midt i høytiden da Jesus gikk opp på tempelplassen og begynte å undervise. Jødene undret seg og sa: «Hvordan kan han ha slik kunnskap, han som ikke har fått noen opplæring?» Jesus svarte: «Min lære er ikke min, men kommer fra ham som har sendt meg. Den som vil gjøre hans vilje, skal skjønne om læren er av Gud, eller om jeg taler ut fra meg selv.

Kommer du ...

feb
16
lør
06:00 Latviatur for konfirmanter m.fl
Latviatur for konfirmanter m.fl
feb 16 kl. 06:00 – feb 22 kl. 23:00
Konfirmantene drar til Latvia
feb
24
søn
17:00 Kirkekino
Kirkekino
feb 24 kl. 17:00
Vi viser film for barn 3-12 år under gudstjenesten

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Arkivet