W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Kategori | Nyheter

Velkomst og avskjed

Nye medlemmer

Søndagens gudstjeneste inneholdt både velkomst og avskjed.

4 nye medlemmer ble ønsket velkommen til menighetsfellesskapet Chris Frederiksen, Conrada Vinia Navarro, Gunvald Sæthre og Margit Sæthre.

Forbønn for familine Hurst

Det var avskjed med familien Hurst som har vært 2 år i Norge. Allison, Jeremiah og lille Zoe skal nå tilbake til Virginia i USA. Under gudstjenesten delte Jeremiah tanker omkring hva de har opplevd og hvordan Gud har ledet dem med utgangspunkt i at Gud er vår tilflukt og vår styrke fra salmene, samtidig som han takket menigheten. Allison sang to sanger His eye is on the sparrow og The Blood. Familien Hurst vil bli savnet av mange.

Under gudstjenesten ble menigheten utfordret til å bli med på å støtte flyktningene i Kachin-provinsen i Myanmar. Flyktningene har forlatt alt de har og har blitt bombet av myndighetene. Vi hjelper via Kachin Baptist Convention. Send din gave på Vipps 10933 eller bankkonto 2680.34.04266. Vi har lovet å sende 20.000 kroner.

Elin og Gabriel

Gabriel Stephen talte denne søndagen og kona Elin tolket. Han tok utgangspunkt i Evangeliet etter Matteus 18:18-20 Sannelig, jeg sier dere: Alt dere binder på jorden, skal være bundet i himmelen, og alt dere løser på jorden, skal være løst i himmelen. Også dette sier jeg dere: Dersom to av dere her på jorden blir enige om å be om noe, hva det enn er, skal de få det av min Far i himmelen. For hvor to eller tre er samlet i mitt navn, der er jeg midt iblant dem.»

Menigheten er til for å tjene hverandre og vi lærer å bli Jesu disipler.

 

Kommer du ...

feb
16
lør
06:00 Latviatur for konfirmanter m.fl
Latviatur for konfirmanter m.fl
feb 16 kl. 06:00 – feb 22 kl. 23:00
Konfirmantene drar til Latvia
feb
24
søn
17:00 Kirkekino
Kirkekino
feb 24 kl. 17:00
Vi viser film for barn 3-12 år under gudstjenesten

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Arkivet