W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Kategori | Nyheter

Dugnadstur til TabitaSenteret

Dugnadsgjengen

Skien Baptistmenighet har igjen bidratt til ferdigstillelse av Tabitasenteret i Ogre, Latvia etter ny dugnadstur. Denne gang dro 12 mannfolk av gårde.

Av: Per Christian Holm

Tabitasenteret begynner nå virkelig å ta form og bli klart som værested og dagsenter for barn og unge fra vanskeligstilte familier i Ogre. Det var en glede for oss som dro på dugnadstur å bidra. Torsdag, fredag og lørdag ble brukt til planlagt arbeid rundt om på Tabitasenteret. Etter en kort morgensamling med ord for dagen, sang og bønn – og litt kaffe – spredte vi oss rundt på huset i ulike grupper og jobbet.

Dugnad

Av arbeid som ble utført kan nevnes:

Det store aktivitetsrommet i 2. etasje, hallen i 2. etasje, den store garasjen og grovkjøkkenet ble malt. Det ble plassbygget og montert lagerhyller i garasjen, og i dagsenteret ble det satt opp ny delevegg og dør til nytt kontor. Det ble skjært/slått ut nye døråpninger og satt inn nye dører mellom dagsenteret/spisesal, kjøkken/grovkjøkken og grovkjøkken/garasje. I musikk/dans/mediarommet fikk vi montert prosjektor, nytt lerret, DVD spiller og stereoanlegg.

Torsdag, fredag og lørdag ble brukt aktivt med planlagte oppgaver.

Gudtjeneste i Ogre baptistkirke

Søndag formiddag deltok vi på Gudstjenesten i Ogre Baptistmenighet. På ettermiddagen var vi på besøk hos 2 familier som TabitaSenteret har kontakt med. I gudstjenesten bidro vi sterkt; Arne Johannes Holte talte, Vidar Bergsland hadde hilsen fra vår menighet og Pål Ellefsen og Bård Aasland sang begge solo.

På besøk

Vi takker for en innholdsrik, aktiv og meningsfull dugnadstur og gleder oss til at TabitaSenteret blir ferdigstilt og kommer i full drift!

Kommer du ...

aug
22
ons
11:30 Lunsj og bønn
Lunsj og bønn
aug 22 kl. 11:30
Lunsj og bønn i underetasjen i kirken
aug
29
ons
11:30 Lunsj og bønn
Lunsj og bønn
aug 29 kl. 11:30
Lunsj og bønn i underetasjen i kirken

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Arkivet