W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Kategori | Nyheter

Nyttårsaften 2017

2004 var det første året vi feiret nyttårsaften i kirken som familier. Vi var en gjeng som i ungdomstiden var vant til å feire sammen med fest og moro i kirken og i tillegg var vi så mange familier som ville feire sammen, at det var for liten plass i hjemmene.

av Birgit Andersen

Vi hadde også et ønske om at alle som hadde lyst, skulle få invitasjon. Dette har blitt en tradisjon, og de siste årene er det familieutvalget som har stått bak. Også i år inviteres du og dine til fest.

Dette er en spleisefest der hver familie (person), kommer med et (eller to) ferdig pyntet fat med mat – alt fra kalkun, potetsalat, pai eller noe annet man liker godt å spise eller å lage. Det pleier å bli et bugnende bord av alle slags herlige retter!

Festen er på barnas premisser og begynner kl. 18:00, med en liten film mens de voksne kan prate eller ordne til buffeen. Dessertbordet står festkomiteen for. Ellers blir det konkurranser, leker og sanger (som alle kan bidra med) og felles avslutning med raketter ved årsskiftet.

Det er påmelding senest 29. desember til Birgit  Andersen på mobil 959 46 342.

Dette er en utrolig hyggelig måte å feire på og familier kommer tilbake år etter år. Vi synes også det er utrolig viktig at barna får være med på en alkoholfri fest på årets siste kveld! Det er helt åpent til å be med seg en familie eller venn, som ikke til vanlig går i kirken.

Velkommen til nyttårsfest i Skien baptistkirke 31.desember kl.18.00

 

Kommer du ...

mar
18
søn
11:00 Alle Sammen Gudstjeneste
Alle Sammen Gudstjeneste
mar 18 kl. 11:00
Fastegudstjeneste m/konfirmantene. Alle sammen team, sang av Logos.
mar
20
tir
19:00 Temakveld med Olaug Bollestad
Temakveld med Olaug Bollestad
mar 20 kl. 19:00
Allehånde deltar på denne samlingen som er åpen for alle.
19:00 Temasamling: Tro og menneskeverd
Temasamling: Tro og menneskeverd
mar 20 kl. 19:00 – 21:00
Hva troen betyr for menneskeverdet og menneskesynet med Olaug Bollestad.
mar
22
tor
18:15 SSTeens øvelse
SSTeens øvelse
mar 22 kl. 18:15
Øvelse for Soul Childrenkor 9.klasse og eldre
mar
25
søn
11:00 Gudstjeneste
Gudstjeneste
mar 25 kl. 11:00
Palmesøndag. Tale:Vidar B, leder Christer L. Stian m/team. Kirkekino

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Arkivet