W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Arkiv | Nyheter

Flyer

Gudstjeneste med trøkk

Ung lovsangere denne søndagen i kirka, som ledet menigheten i lovsang med glede og smil.

Det å få muligheten til å fly gjennom kirkesalen har aldri skjedd før, men ble en skikkelig opptakt til dagens tale.

Linda Andernach Johannesen fra Skien misjonskirke var på besøk denne søndagen. Hun inspirerte med utgangspunkt i Paulus’ brev til Efeserne 5:1 Ha gud som forbilde, dere hans elskede barn.  Menigheten ble bedt om å tenke over Hvordan kan du være sammen med Gud og bli smittet av hans kjærlighet og Når du har vært sammen med Gud, hvordan kan du sende hans kjærlighet videre til andre etterpå. Til slutt ble det gitt en utfordring om Se etter Guds kjærlighet i de du har rundt deg.

Marius og Kristian ledet lovsangen, når det ble innbudt til lystenning og forbønn i avslutningen av gudstjenesten.

Etter gudstjenesten var alle invitert til kirkemiddag av konfirmantene. Pastor Vidar Bergsland serverte sjølfiska og sjøllagede fiskekaker, for øvrig med god hjelp av kona Solveig. Inntektene fra kirkemiddagen er med å finansiere konfirmantenes prosjekt i Ogre i Latvia, som de skal besøke i vinterferien.

 

Førjulsdans

Årsmøte 29. januar

 

Sveinung Vaagen

Sveinung Vaagen leder Ung Baptist

 

Barnevelsignelse_Sebastian

Sebastian ble barnevelsignet

Under søndagens gudstjeneste ble Sebastian barnevelsignet. Barnevelsignelsen tar utgangspunkt i evangeliet etter Lukas 18:15-17 De bar også spedbarna til Jesus for at han skulle røre ved dem. Da disiplene så det, ville de vise dem bort. Men Jesus kalte dem til seg og sa: «La de små barna komme til meg, og hindre dem ikke! For Guds rike tilhører slike som dem. Sannelig, jeg sier dere: Den som ikke tar imot Guds rike slik som et lite barn, skal ikke komme inn i det.»

Talen denne søndagen av pastor Vidar Bergsland handlet om  Følg meg og tok utgangspunkt i evangeliet etter Lukas 5:1-11 En gang sto Jesus ved Gennesaretsjøen, og folk trengte seg inn på ham for å høre Guds ord. Da fikk han se to båter som lå ved stranden. Fiskerne var gått ut av dem og holdt på å skylle garn. Jesus steg opp i en av båtene, den som tilhørte Simon, og ba ham legge litt ut fra land. Så satte han seg og underviste folkemengden fra båten. Da han var ferdig med å tale, sa han til Simon: «Legg ut på dypet og sett garn til fangst.» «Mester», svarte Simon, «vi har strevd hele natten og ikke fått noe. Men på ditt ord vil jeg sette garn.» Så gjorde de det, og fikk så mye fisk at garnet holdt på å revne. De ga tegn til arbeidslaget i den andre båten at de skulle komme og ta i med dem. Og da de kom, fylte de begge båtene, så de var nær ved å synke. Da Simon Peter så det, kastet han seg ned for Jesu føtter og sa: «Gå fra meg, Herre, for jeg er en syndig mann.» For han og alle som var med ham, ble grepet av forferdelse over den fangsten de hadde fått. På samme måte var det med Sebedeus-sønnene Jakob og Johannes, som fisket sammen med Simon. Men Jesus sa til Simon: «Vær ikke redd! Fra nå av skal du fange mennesker.» Så rodde de båtene i land, forlot alt og fulgte ham.

Underveis i gudstjenesten var det solosang av Liv Marit Taranger og Åselill Sæthre med Eyolf Dale på flygel.

 

Ledermøte med Chin

Menighetsdannelse

Lederskapet i Telemark Chin Baptist Church (TCBC) og Skien baptistmenighet møtes på lørdag for å samtale om menighetsdannelse for TCBC. For et år siden fattet TCBC, som i dag er en virkegren under Skien baptistmenighet, vedtak om å danne egen menighet.

Lørdag 26. januar planlegger TCBC å ha stiftelsesmøte for ny menighet.

I samtalen på lørdag ble det understreket at det fortsatt er ønskelig å ha samarbeid med Skien baptistmenighet, spesielt innen barne- og ungdomsarbeidet.

 

Jenny Brynsholmen

En ton från himmelen

 

Medlemsopptakelse_Jan19

Menigheten vokser

På søndagens gudstjeneste ble 3 medlemmer og 3 menighetsbarn ønsket velkommen til fellesskapet i Skien baptistmenighet.

Jenny og Rune Brynsholmen sang og spilte denne søndagen, og formidlet evangeliet på en fin måte.

Etter talen ble det gitt anledning til å dele vitnesbyrd. Både glede og sorg ble delt i de sterke erfaringene som ble formidlet. Det er viktig i et fellesskap og vise omsorg og bry oss om hverandre.

 

Bønnedag

Onsdag 2 . januar blir en dag med bønn og fokus på det nye året.

Denne dagen er kirkesalen og bønnerommet åpent fra 08:00-20:00. Det blir ikke arranger «lunsj og bønn», men vann kaffe, te og noe snacks og granolabarer vil bli stående på et bord ved garderoben.

Du kan komme når du vil og dette halve døgnet for å be, lese andakt, høre musikk og lytte til Guds stemme. Kanskje det passer best med drop in for deg, men vi er også glade dersom du vil sette deg opp på en time, slik at vi vet at noen blir med i bønn hele dette halve døgnet. Kanskje passer det at husgruppa deres møtes på denne måten denne uka?

Å be er selve åndedrettet i en kirke og gjør at det strømmer liv ut i alle virkegrener og aktiviteter. Vi ønsker derfor å starte et nytt halvår på denne måten.

Du kan sende en SMS til Birgit Andersen på 959 46 342 for å sette deg opp på et bestemt tidspunkt.

 

Kommer du ...

feb
16
lør
06:00 Latviatur for konfirmanter m.fl
Latviatur for konfirmanter m.fl
feb 16 kl. 06:00 – feb 22 kl. 23:00
Konfirmantene drar til Latvia
feb
24
søn
17:00 Kirkekino
Kirkekino
feb 24 kl. 17:00
Vi viser film for barn 3-12 år under gudstjenesten

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Arkivet