W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Arkiv | Nyheter

Ungdom i Tonko Limba

Gjør en forskjell i Sierra Leone

Misjonsarbeidet som Skien baptistkirke deltar i sammen med lokale samarbeidspartnere i Sierra Leone har gitt positive ringvirkninger i lokalsamfunnet. Det er bygd 4 kirker og byggearbeidet for den 5te kirken er klart til å sette i gang i Tonko Limba i det nordlige Sierra Leone. I tillegg er 2 kirker renovert. Under dugnadsinnsatsen for 2 år siden ble fødeklinikken totalrenovert. Det har også blitt bygd brønner med rent vann og en lokal bedrift i Grenland har restaurert den videregående skolen.

Det er fint å være med og gjøre en forskjell i et fattig lokalsamfunn, men som har blitt åndelig rikt ved at evangeliet og frelsen i Jesus Kristus har blitt forkynt. I dette muslimske området vokser menighetene og mange har blitt døpt. Menighetsarbeidet blir koordinert av våre gode venn Philip Kamara, som gjør en stor innsats i rollen som kirkeplanter.

Denne påsken ønsker vi å ha en innsamling til arbeidet i Sierra Leone. Skien baptistkirke skal bidra med 70.000 korner i år, og du inviteres til å være med å gi en gave som er med på å gjøre en forskjell. Din gave kan overføres til bankkontoen til Skien baptistkirke 2680.34.04266 eller alternativt Vipps 10933. Merk gjerne gaven med Sierra Leone.

Takk for at du vil være med å gjøre en forskjell
Misjonsgruppa i Skien baptistkirke

 

Htata og May Day

Tro uttrykkes i dåp

Smågruppa til Anne og Gunn hadde ansvaret for denne gudstjenesten. Det ble gitt et kjempefint uttrykk om hva smågruppa betyr for dem, og alle og enhver ble invitert til en smågruppe.

Htata tror på Jesus og blir døpt pastor Vidar Bergsland.

Både Htata og May Day hadde tenkt på å bli døpt siden konfirmasjonstiden.

Søndagsskolen Baluba hadde lagt opp til en skikkelig påskevandring under ledelse av barnepastor Birgit Andersen.

Pastor Vidar Bergsland hadde hentet sitt tema fra når Jesus gikk på vannet i fra evangeliet etter Markus 6:45-52 Straks etter fikk han disiplene til å gå i båten og dra i forveien over til den andre siden, mot Betsaida, mens han selv sendte folket av sted. Da han hadde tatt farvel, gikk han opp i fjellet for å be. Da kvelden kom, var båten midt ute på sjøen, og Jesus var alene på land. Han så at de slet hardt med å ro, for de hadde motvind. I den fjerde nattevakt kom han til dem, gående på sjøen. Han ville gå forbi dem,  men da de fikk se ham der han gikk på vannet, trodde de det var et gjenferd, og skrek høyt, for alle sammen så ham, og de ble skrekkslagne. Men i det samme talte Jesus til dem og sa: «Vær ved godt mot! Det er jeg, vær ikke redde!» Så steg han opp i båten til dem, og vinden stilnet. Men de var helt ute av seg av forundring, 5for de hadde ikke fått forstand av det som var skjedd med brødene; hjertene deres var harde.

 

Medlemsopptakelse_Mar_10

Nye medlemmer ønsket velkommen

Under søndagens gudstjeneste var det nok en gang tid for å ønske nye medlemmer velkommen til menigheten. Denne dagen gledet vi oss over at familien Hpauroi ønsker å være en del av fellesskapet. I tillegg ble minstemann i familien Jonathan barnevelsignet.

En burmesisk sanggruppe fra Bø og Drangedal inspirerte med sang på sitt morsmål.

Pastor Vidar Bergsland talte om gjøre Jesus synlig i livet og fokuserte blant annet på dåpen slik den beskrives i 1. Peters brev 3:21 Dåpen er ikke å vaske kroppen ren for skitt, men en bønn til Gud om en god samvittighet, i kraft av Jesu Kristi oppstandelse.

Skien baptistkirke ønsker velkommen til dåp om to uker.

 

Kirka er 20 år

I år er det 20 år siden kirken vår ble innviet, og onsdag 3 april 19:00 er det jubileumsfest.

 

Latviadeltakere

Inspirerte ungdommer

Inspirerte ungdommer har vent hjem fra konfirmant- og ungdomstur til Ogre i Latvia. Dette er de tredje året fattige familier hjelpes gjennom menighetens konfirmantarbeid. Søndag ble historiene fra deltakerne delt under gudstjenesten. De var inspirerte alle sammen, fordi arbeidet de gjør betyr noe, gjør en forskjell og gir håp for framtiden hos familier som ikke på noen måte har det bra.

 

Flyer

Gudstjeneste med trøkk

Ung lovsangere denne søndagen i kirka, som ledet menigheten i lovsang med glede og smil.

Det å få muligheten til å fly gjennom kirkesalen har aldri skjedd før, men ble en skikkelig opptakt til dagens tale.

Linda Andernach Johannesen fra Skien misjonskirke var på besøk denne søndagen. Hun inspirerte med utgangspunkt i Paulus’ brev til Efeserne 5:1 Ha gud som forbilde, dere hans elskede barn.  Menigheten ble bedt om å tenke over Hvordan kan du være sammen med Gud og bli smittet av hans kjærlighet og Når du har vært sammen med Gud, hvordan kan du sende hans kjærlighet videre til andre etterpå. Til slutt ble det gitt en utfordring om Se etter Guds kjærlighet i de du har rundt deg.

Marius og Kristian ledet lovsangen, når det ble innbudt til lystenning og forbønn i avslutningen av gudstjenesten.

Etter gudstjenesten var alle invitert til kirkemiddag av konfirmantene. Pastor Vidar Bergsland serverte sjølfiska og sjøllagede fiskekaker, for øvrig med god hjelp av kona Solveig. Inntektene fra kirkemiddagen er med å finansiere konfirmantenes prosjekt i Ogre i Latvia, som de skal besøke i vinterferien.

 

Førjulsdans

Årsmøte 29. januar

 

Sveinung Vaagen

Sveinung Vaagen leder Ung Baptist

 

Kommer du ...

apr
21
søn
11:00 1.påskedags gudstjeneste
1.påskedags gudstjeneste
apr 21 kl. 11:00
Fellesgudstjeneste med Porsgrunn og Langesund. Ragnhild Aa leder, Morten Sundquist taler og synger. Nattverd.
11:00 Kirkekino
Kirkekino
apr 21 kl. 11:00
Film for barna under gudstjenesten
apr
25
tor
14:30 Bæggers
Bæggers
apr 25 kl. 14:30 – 19:00
kl. 14.30 – 16.00   Leksehjelp/Lek/Sosialt kl. 16.00 – 17.00   Middag i kirken kl. 17.00 – 18.00  Leker og moro i stua i Bæggers kl. 18.00 – 19.00  Sosialt samvær i bæggers
14:30 Supertorsdag
Supertorsdag
apr 25 kl. 14:30
Leksehjelp, middag, kafe og ulike aktiviteter for barn og unge og familier. Middag påmelding: 9594 6342
16:50 Logos
Logos
apr 25 kl. 16:50
Øvelse for barnekor for barn 1.-4.klasse
18:10 SSC
SSC
apr 25 kl. 18:10
Korøvelse for barn og unge 5.-10.trinn
20:00 Soul Teens øvelse
Soul Teens øvelse
apr 25 kl. 20:00 – 21:00
 
apr
26
fre
18:00 Tweens (tur?)
Tweens (tur?)
apr 26 kl. 18:00
Fredagsklubb for barn 5.-7.trinn med lek, konkurranser, andakt og mat.

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Arkivet