W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Arkiv | Nyheter

Lovsang i Skien baptistkirke.

No longer slaves

 

Til inntekt for Latviaturen til konfirmantene.

Kirkemiddag søndag 4. februar

Nå er det tid for kirkemiddag igjen. I løpet av uka er kjelene fylt opp og middagsmaten er klar til i etterkant av gudstjenesten søndag 4. februar. Suppe 100 kroner for voksen og 50 kroner for barn. Maks 300 kroner per familie.

Inntektene fra middagen skal være med å finansiere konfirmantturen til Latvia i vinterferien.

 

Telemark Chin Baptist Church hadde pastorinnsettelse.

John Tha Cung innsatt som pastor

Pastorinnsettelse

John Tha Cung er den nye pastoren i TCBC – Telemark Chin Baptist Church. Pastor Vidar Bergsland i Skien baptistmenighet ledet innsettelsen. Jan Sæthre gav en hilsen og ønsket velkommen på vegne av Skien baptistmenighet.

Han holder for tiden på med Masterstudier i teologi på Menighetsfakultetet i Oslo. Tidligere har han vært pastor i Hmandaw baptiskirke i Hakha i Chinstaten i Myanmar. Han har Bachelorstudier i Hakha i Myanmar og en Master of Divinity fra Myanmar Institute of Theology i Yangon i Myanmar.

Han kom til Norge i 2015. Ved siden av studiene på MF har han også vært pastor for Norway Chin Mission Church i Oslo.

Pastorektepar

I utgangspunktene vil han vært til stede 2 helger i måneden i Skien. Han og kona bor i Oslo.

John Tha Cung takket for velkomsten fra Skien baptistmenighet og ser fram til det kommende samarbeidet.

 

14 av menighetens ledere og ansatte samlet.

Ledersamling i Luksefjell

Pastorene

Pastor Vidar Bergsland med god hjelp av Birgit Andersen og Gabriel Stephen inviterte lørdag 27. januar til ledersamling på menighetens hytte i Luksefjell.

Ledersamling

Det ble en inspirerende samling for 14 ledere og ansatte. Samlingen begynte med at alle delte tanker ut fra egne opplevelser og om menighetens arbeid. Det er viktig å sette ord på hva som opptar oss.

Heidi Trainer Flatebø

Heid Trainer Flatebø la fram strategiske tanker om hvordan barne- og ungdomsarbeidet kan samordnes i en supertorsdag, slik at både ressurser og nådegaver kan utnyttes optimalt i menighetsarbeidet.

Nattverd på ledersamlingen

Lunsjen ble avsluttet med en nattverdsamling til minne om Jesu død og oppstandelse.

I sofaen

På ettermiddagen var temaene Samspill og organisering, Fokus på forkynnelsen våren 2018 og Menighetens mål for 2018. Ledersamlingen ble avsluttet med en forbønnstund for hver enkelt deltaker.

 

 

Kontakter er knyttet med Ogre baptistmenighet.

Hjelper barn og ungdom i Latvia

Tabitasenter i Orge

Norsk forening for gatebarn i Estland – NOGE har tatt turen sørover til Ogre i Latvia. Der har et stort hus blitt kjøpt inn for å gi et tilbud til fattige barn i byen. Tabitasenter er navnet på det nye tilbudet. Målgruppen er barn som i første rekke bor i en sosialblokk som verken har innlagt vann eller avløp, og er forferdelig kummerlig. I senteret skal de kunne få et måltid, dusj og leksehjelp i framtiden.

Ann Christin og Solveig

Ann Christin Wright Lia og Solveig Bergland leder arbeidet med å få etablert senteret. Det er mange detaljer som må utformes med arkitekten og formaliteter som må ordnes med kommunen, før bygget kan istandsettes slik som drømmen er. Det tar litt for lang tid når en er utålmodig etter å komme i gang med arbeidet. 

Ledermøte med Ogre baptistmenighet

Den første helga i januar var ledere fra Skien baptistmenighet og frivillige medarbeidere på plass i Ogre for å møte den lokale baptistmenigheten. Skien baptistmenighet ønsker å bygge fellesskap med Ogre baptistmenighet, siden de vil være en den menigheten hvor Tabitasenterets arbeid forankres lokalt. Det ble en god utveksling av tanker og ideer på lørdags ettermiddagen. Ogre baptistmenighet er allerede engasjert sammen med kommunen i å gi husly til dem som har behov for et sted å bo, og uttrykte et klart ønske om å støtte opp om arbeidet som vil starte opp i senteret.

Forbønn for Mudite

Mudite Mardoka vil lede det daglige arbeidet på Tabitasenteret. På lørdagen ble det offisiell snorklipping, og etterpå ba pastor Vidar Bergsland i Skien baptistmenighet og pastor Dainis Pandars i Ogre baptistmenighet for henne og senterets arbeid.

Gudstjeneste i Ogre

På søndag formiddag var det tid for gudstjenestefellesskap. Den lokale baptistmenigheten opplevedes som en aktiv og inspirerende menighet med et klart mål om å nå ut med evangeliet. Jan Sæthre gav en hilsen fra Skien baptistmenighet, Solveig Bergsland fortalte om sin oppvekst og kall til å jobbe med gatebarn i et vitnesbyrd og Vidar Bergsland talte om hvordan vi bryr oss om de menneskene rundt oss.

Laura og Bård

Bård Aasland ledet et par lovsanger under gudstjenesten. Han hadde med seg Laura, som er en av de lokale ungdommene som har vært på besøk hos sin vertsfamiline i Norge. Laura sang vakkert om at My life is in Your hands.

På søndag kveld var det Happy Day i Tabitasenteret med barn og foreldre som trenger en oppmuntring i en trist og vanskelig hverdag.

Besøket i Orge legger til rette for et framtidig samarbeid med Ogre baptistmenighet. Allerede i februar skal konfirmantene sammen med  andre fra Skien baptistmenighet til Latvia for å utforske mer av samarbeidet som er i ferd med å vokse fram både innen det sosiale arbeidet på senteret og i den lokale baptistmenigheten. Ogre baptistmenighet har spesielt spurt om Skien kan gi dem noen tips om familiearbeid.

 

Fra julegudstjenesten i Skien baptistkirke.

Deilig er jorden

 

Julegudstjeneste i Skien baptistmenighet.

Et barn er oss født

Birgit Andersen ønsket velkommen til denne julegudstjenesten.

Lystenning

Julaften er fjerde søndag i advent, og da hører tenning av adventslysene med.

Sofie Elise og Trude Hauen

Sofie Elise og Trude Hauen leste juleevangeliet fra Lukas 2:1-20
Det skjedde i de dager at det gikk ut befaling fra keiser Augustus om at hele verden skulle innskrives i manntall. Denne første innskrivningen ble holdt mens Kvirinius var landshøvding i Syria. Og alle dro av sted for å la seg innskrive, hver til sin by.  Josef dro da fra byen Nasaret i Galilea opp til Judea, til Davids by Betlehem, siden han var av Davids hus og ætt, for å la seg innskrive sammen med Maria, som var lovet bort til ham, og som ventet barn. Og mens de var der, kom tiden da hun skulle føde, og hun fødte sin sønn, den førstefødte. Hun svøpte ham og la ham i en krybbe, for det var ikke husrom for dem. Det var noen gjetere der i nærheten som var ute på marken og holdt nattevakt over flokken sin. Med ett sto en Herrens engel foran dem, og Herrens herlighet lyste om dem. De ble overveldet av redsel. Men engelen sa til dem: «Frykt ikke! Se, jeg forkynner dere en stor glede, en glede for hele folket: I dag er det født dere en frelser i Davids by; han er Messias, Herren. Og dette skal dere ha til tegn: Dere skal finne et barn som er svøpt og ligger i en krybbe.» Med ett var engelen omgitt av en himmelsk hærskare, som lovpriste Gud og sang: «Ære være Gud i det høyeste, og fred på jorden blant mennesker Gud har glede i!» Da englene hadde forlatt dem og vendt tilbake til himmelen, sa gjeterne til hverandre: «La oss gå inn til Betlehem for å se dette som har hendt, og som Herren har kunngjort for oss.» Og de skyndte seg av sted og fant Maria og Josef og det lille barnet som lå i krybben. Da de fikk se ham, fortalte de alt som var blitt sagt dem om dette barnet. Alle som hørte på, undret seg over det gjeterne fortalte. Men Maria tok vare på alt som ble sagt, og grunnet på det i sitt hjerte.  Gjeterne dro tilbake. De lovet og priste Gud for alt de hadde hørt og sett; alt var slik som det var sagt dem.

Et barn er oss født

Pastor Vidar Bergsland hadde invitert Allison og Jeremiah Hurst sammen med lille Zoe, som ble født i november.

Han talte om Hvem er Jesus? Han avslutet med ordene til profeten Jesaja 9:6 For et barn er oss født, en sønn er oss gitt. Herreveldet er lagt på hans skulder. Han har fått navnet Underfull rådgiver, Veldig Gud, Evig far, Fredsfyrste.

Juledansen 2017

Barnekoret Logos sang under julegudstjenesten. Tradisjonen tro ble juledansen framført, og julesangen Deilig er jorden avsluttet denne høytidsstunden i kirka.

 

Julehilsener fra baptistfamilien.

Velsignet julehøytid

Skien baptistmenighet ønsker deg og dine en velsignet julehøytid.

Nedenfor følger julehilsener fra baptistfamilien

Generalsekretær Terje Aadne i Det norske Baptistsamfunn

Generalsekretær Tony Peck i European Baptist Federation

Generalsekretær Neville Callam i Baptist World Alliance

 

Kommer du ...

feb
17
lør
Hele dagen Latviatur
Latviatur
feb 17 – feb 23 Hele dagen
   
feb
25
søn
17:00 Gudstjeneste
Gudstjeneste
feb 25 kl. 17:00
Leder:Birgit.   Vitnesbyrd fra Latvia. Konfirmantene deltar. Kirkekino
mar
1
tor
16:00 Torsdagsmiddag
Torsdagsmiddag
mar 1 kl. 16:00
Middag for barn, unge og familier som skal på aktiviteter i kirken.
16:50 Logos
Logos
mar 1 kl. 16:50
Barnekor for barn 1.-4.klasse. Vi synger, har lek og andakt.
17:00 Trall
Trall
mar 1 kl. 17:00
Småbarnssang for barn 1-6 år sammen med en voksen. Vi avslutter med en enkel kveldsmat kl.18
18:15 SSC øvelse
SSC øvelse
mar 1 kl. 18:15
Korøvelse for barn og ungdom i 5.-10.klasse
mar
2
fre
18:00 Tweens
Tweens
mar 2 kl. 18:00
Samling for 5.-7.klasse med matlaging, spill, andakt mm.

Gi en gave: Vipps til 10933

Luksefjellstua

Luksefjellstua

Leie menighetens hytte i Luksefjell !

Bibelen

Arkivet